RodiMood’la Yılbaşına Şık Girin

Alışveriş Alışveriş Rehberi RodiMood’la Yılbaşına Şık Girin

Tarihler: 17 Aralık 2012 Pazartesi ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: RodiMood

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2012 ~ Ara 31, 2012

Yılbaşı akşamında spor, rahat ya da frapan giyinmek isteyen kadınlar, tarzına RodiMood mağazalarında karar verecek. RodiMood, hazırladığı koleksiyonda rahatlığı ve şıklığı ile dikkat çekiyor.

Vitrinlerde yerini alan ürünler, yılbaşının rengi kırmızı detayları ile taçlandırılıyor. Jeanlerle tamamlayacağınız kırmızı bluzler, t-shirtler, hırkalar çok uygun fiyatlar ve ödeme koşullarıyla müşterilere sunuluyor.

Tüm yaş grubu yetişkin kadınların, genç kızların beğenisine sunulan yılbaşı koleksiyonunda, dantel yakalar, tweet kumaşlı mini şortlar, yıldız desenli bluzlar, kemer detaylı pantolonlar, maxi viskon etekler, binici tarzı pantolonlar, dantel detaylı bluzlar, dijital art baskılı t-shirtler, yakası kürklü trikolar, baskılı sweatler, pilili etekler ve viskon elbiseler ön plana çıkıyor.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT