Romantik Güz Mevsimi Debenhams Kadınını Baştan Yaratıyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Romantik Güz Mevsimi Debenhams Kadınını Baştan Yaratıyor!

Tarihler: 02 Eylül 2015 Çarşamba ~ 02 Kasım 2015 Pazartesi

Firma: Debenhams

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 2, 2015 ~ Kas 2, 2015

Geniş ürün yelpazesiyle her yaş ve stile hitap eden Debenhams, Sonbahar/Kış 2015 Kadın Koleksiyonu’nda yer alan modelleriyle şık bir sezona hazır! Farklı trendlerin buluşma noktası koleksiyonda koyu renklerin yanı sıra içleri ısıtan canlı renkler de kadınların beğenisine sunuluyor. Debenhams kadını, bu kış da stili ile dikkatleri üzerine çekecek.

Ünlü İngiliz tasarımcıların imzalarını attığı koleksiyonda yer alan birbirinden göz alıcı parçalar her tarzda şıklığı garantiliyor. Şifon kumaş, elbise ve gömleklerde sıkça kullanılırken, asaletin simgesi kürk detaylar, palto ve yeleklerde karşımıza çıkıyor. İster sokakta, ister iş hayatında ister davette gözleri üzerinde toplamak isteyen herkese hitap eden koleksiyonda dantel günün her anına eşlik ediyor. Elbiselerde çokça kullanılan dantel detaylar koleksiyona romantik bir dokunuş yapıyor. Debenhams tasarımcıları yeni sezonda nostalji havasını geometrik desenlerle yakalarken, aynı zamanda modern kesinlerden vazgeçmiyor. Kış sezonunun vazgeçilmezi oversize paltolar sokak modasını bir adım daha öteye taşıyacak. Son dönemlerin hit parçası kimono da kışa uygun formlardaki kumaşlarla koleksiyonda tutkunlarıyla buluşuyor.

Serin havalara renk paletinin sıcak tonlarıyla karşı gelen koleksiyon, günlük giyimde kırmızıyı en canlı halleriyle moda severlerle buluşturuyor. Koyu tonların hakimiyetini sürdürdüğü koleksiyonda gündüz şıklığı geceye taşıyan parçaların yanı sıra davetler için de birbirinden şık elbiseler yerini alıyor. Minimal detaylarla abiyelerde sade tarzı tercih edenlere de hitap eden koleksiyonda tasarımcılar göz alıcı parlak elbiselerden vazgeçemeyenleri unutmamış!

Henry Holland, Ben de Lisi, John Rocha, Julien Macdonald ve Jasper Conran gibi ünlü tasarımcıların başrolde yer aldığı koleksiyon, Debenhams kadınını baştan yaratıyor. Zaman zaman asileşen koleksiyonda çokça romantik bir esinti hakim…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT