Romantikler Şehre Döndü

Romantikler Şehre Döndü

Alışveriş Alışveriş Rehberi Romantikler Şehre Döndü

Tarihler: 11 Ekim 2016 Salı ~ 11 Aralık 2016 Pazar

Firma: Ngstyle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2016 ~ Ara 11, 2016

Bu kışın en şık modelleri de NGSTYLE’da... Şifonlar, danteller, işlemeler gibi birçok romantik dokunuşun yer aldığı Düş Bahçesi Koleksiyonu’nun Romantik Şehirli serisi ise sezona damgasını vuracak. Tarzı ve canlı renkleriyle yazın enerjisini kış aylarına taşıyan NGSTYLE bu serisi ile modayı düşlerin ötesine götürüyor.

Modern ve şehirli kadının vazgeçilmez markası NGSTYLE, kış aylarında da kadınların vazgeçilmezi oluyor. 2016-2017 Sonbahar-Kış Koleksiyonu Düş Bahçesi NGSTYLE, şehir hayatının yoğun temposunda tarzından ödün vermeyenlere şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor.

Kadınların çalışma hayatında şık görünmelerinin yanı sıra rahat olmalarını da sağlayan NGSTYLE, Düş Bahçesi Koleksiyonu’nda yer alan “Romantik Şehirli” serisi metropol kadınının iddiasını ortaya koyuyor. Şifon elbiselerin dantel ile birleşiminin romantik dokunuşların etkisinde kaldığı seride, zarif şıklığın vazgeçilmezi siyah, haki ve pembe tonları bir araya geliyor.

Tonsürton geçişlerin en belirgin detaylar arasında yer aldığı Romantik Şehirli serisinde, dantel detaylı bluz ve elbiseler, haki ve siyah renkte krep ceket, etek ve elbiseler ile cigarette pantolonlar yer alıyor. Detaylarda kullanılan aksesuarla farklılaşan seride, danteller, işlemeler, büzgülü kollar, metal kullanımı dikkat çekiyor. Boyfriend ceketlere ek olarak üste oturan dar kalıplı ceketlerin de bulunduğu seride, metal detaylı poplin gömlekler de dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT