Saat Kadar Pratik, Telefon Kadar Teknolojik

Saat Kadar Pratik, Telefon Kadar Teknolojik

Alışveriş Alışveriş Rehberi Saat Kadar Pratik, Telefon Kadar Teknolojik

Tarihler: 29 Nisan 2016 Cuma ~ 29 Haziran 2016 Çarşamba

Firma: Wiky

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2016 ~ Haz 29, 2016

Wiky akıllı çocuk telefonu ile anne ve babaların içi artık rahat

Anne, bebek ve çocuk alanında özel markalara yer veren unnado.com, henüz telefon kullanamayacak kadar küçük olan çocuklar için üretilen akıllı çocuk telefonu Wiky Watch ile annelerin yüzünü güldürüyor. Telefon ve gps özellikli Wiky Watch, duyarlı annelere hitap ediyor.

Ebeveynlerin evlerinden rahatça ve tek adresten alışveriş yapabilmelerini sağlayan Unnado.com, henüz telefon kullanamayacak kadar küçük olan çocuklar için üretilen akıllı çocuk telefonu Wiky Watch kampanyası ile duyarlı annelerin ilgi odağı oluyor.

Telefon ve gps özellikli Wiky Watch ile birlikte edinilen uyguluma sayesinde anneler çocuklarını an be an takip edebilirken, kimlerin onunla iletişim kuracağına da karar veriyor. Çocuk belirlenen alan dışına çıktığında ise mesaj gönderen Wiky Watch, küçük çocuklarının telefon kullanmasını istemeyen ebeveynlerin kurtarıcısı oluyor. Wiky Watch, 2G teknolojisiyle çocuk dostu bir ürün olarak konumlanıyor.

Akıllı teknoloji ile geliştirilen Wiky Watch, çocukların sağlık durumunu takip etme fırsatı da sunuyor. Çocukların hangi güzergahları kullandığını, ne kadar yürüdüğünü, kaç adım attığını rapor eden ürün, annelere çocuklarını daha fazla motive etme fırsatı sunuyor.

4-12 yaş arasındaki çocuklar için tasarlanan Wiky Watch, 1,5 saatlik şarjla 2 günlük kullanım sunarken; uygulama üzerinden akıllı çocuk rehberine 10 kişi ekleme fırsatı veriyor. Herhangi bir operatörden alınan micro sim kart ile çalışan ürün sayesinde çocuklar ebeveynlerinin belirlediği numaralar dışında kimseyle konuşamıyor.

Wiky Watch, harita üzerinden çocukların konumlarının izlemesine de izin veriyor. Çocukların kolundan Wiky Watch çıktığında ebeveynlere uyarı mesajı gönderiliyor. Herhangi acil bir durumda ise çocuklar SOS tuşuna basarak ebeveynlerine ve daha önceden belirlenen tüm diğer kişilere konum ve sesli mesaj gönderebiliyor. iOS ve Android uyumlu Wicky Watch ile ebeveynler rahat bir nefes alıyor.

http://www.unnado.com/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT