Sabri Özel’den Sezona Özel İndirim Fırsatı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sabri Özel’den Sezona Özel İndirim Fırsatı

Tarihler: 15 Ocak 2013 Salı ~ 15 Mart 2013 Cuma

Firma: Sabri Özel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2013 ~ Mar 15, 2013

Merak uyandıran detaylar, kombine renkler ve farklı desenlerle bu yıl rahatlık ve şıklığı ön plana çıkaran Sabri Özel, mağazalarında %35 + 10 indirim oranları ile sizleri bekliyor…

Sabri Özel sadelik ve şıklığın bir arada yansıtıldığı ürün grupları ile bu sezonda da dikkat çekiyor. Tüm ürünlerde %35 + 10 indirim fırsatı sunan Sabri Özel, uyumlu renk kombinasyonları ile göz dolduruyor.

Tarz yaratan ürünleriyle, moda dünyasında adından sıkça bahsettiren Sabri Özel, Ocak ayında yaptığı indirimlerle moda severlerin yine gözdesi olacak. 2013 yılına herkes, Türkiye çapındaki tüm mağazalarında geçerli olacak özel indirim avantajı sunan, Sabri Özel şıklığı ile girecek.

Kış koleksiyonunda; iş toplantılarından, şık akşam yemeklerine, özel toplantılardan, günlük kullanıma kadar kaliteli ve sıra dışı ürünler %35 + 10 indirimle Sabri Özel mağazalarında kalite tutkunlarını bekliyor.

Kış renklerinin hakim olduğu koleksiyonda gri, siyah, lacivert ve kahve tonlarının yanı sıra füme, nefti, camel ve haki tonları modellerde kullanılan ana renkler arasında... Erkek modellerinde kabanlar, kazaklar, İtalyan tarzı takım elbiseler yer alırken bayanlar için ise triko elbiseler ve örgü hırkalar bulunuyor.

Bu soğuk kış günlerinde, kendinizi Sabri Özel’in sezon koleksiyonu ile ısıtmaya ne dersiniz?

www.sabriozel.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT