Samsonite GT Supreme Serisi, En Güzel Babalar Günü Hediyesi!

Samsonite GT Supreme Serisi, En Güzel Babalar Günü Hediyesi!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Samsonite GT Supreme Serisi, En Güzel Babalar Günü Hediyesi!

Tarihler: 01 Haziran 2016 Çarşamba ~ 18 Haziran 2016 Cumartesi

Firma: Samsonite

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2016 ~ Haz 18, 2016

Dünyanın en büyük valiz üreticisi Samsonite, Babalar Günü'nde stil sahibi babaların yüzünü, ilhamını Gran Tourismo arabalardan alan GT Supreme serisiyle güldürüyor. Şık ve modern tasarımıyla babanızı mutlu etmenin yolu GT Supreme serisi çantalardan geçiyor.

Birbirinden farklı modelleri, şık tasarımları ve fonksiyonellikleriyle öne çıkan Samsonite GT Supreme serisi iş çantaları, babalarınızın günlük iş hayatında ve iş seyahatlerinde en yakın arkadaşı oluyor. Fonksiyonellikleri sayesinde GT Supreme iş çantaları babalarınızın yoğun iş temposu içerisindeki yükünü hafifletiyor.

GT Supreme serisi çantalar, fonksiyonelliğin yanında tasarımlarıyla da beğeni kazanıyor. Lüks dokunuşlarla babaların oturaklı ve elegan tarzına mükemmel uyum sağlayan seri, birinci sınıf deri ve yüksek kaliteli balistik nylon'dan üretiliyor ve sağlamlık konusunda da göz dolduruyor.

Samsonite yıllardır koruduğu üstün teknolojili inovativ üretim anlayışını, GT Supreme koleksiyonunda da ortaya koyuyor. Koleksiyondaki tüm çantalar, sahip olduları Radio Frequency Identification (RFID) özellikleri sayesinde güvenlik konusunda kullanıcılarının beklentisini fazlasıyla karşılıyor ve dijital suçlara karşı kişisel güvenliğinizi koruyor.

Farklı modelleri ve ebatlarıyla, iş seyahatlerinize yönelik geniş bir ürün yelpazesi sunan koleksiyonda, iki farklı sırt çantasının yanı sıra tablet çantası ve klasik bilgisayar ve evrak çantası modelleri yer alıyor.

Farklı modellerinin yanı sıra, siyah ve gri renk alternatifleriyle her tarza ve zevke hitap etmeyi başaran GT Supreme serisi, siyah deri detaylarıyla da babalarınızın elegan tarzının mükemmel tamamlayıcısı oluyor. Bu Babalar Günü'nde babalarına kullanışlı, şık ve kalıcı bir hediye vermek isteyenler soluğu Samsonite ve Trunk&Co mağazalarında alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT