Samsonite’tan Bahar Gibi Hafif, Bahar Gibi Canlı Koleksiyon!

Samsonite’tan Bahar Gibi Hafif, Bahar Gibi Canlı Koleksiyon!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Samsonite’tan Bahar Gibi Hafif, Bahar Gibi Canlı Koleksiyon!

Tarihler: 13 Mart 2017 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2017 Cumartesi

Firma: Samsonite

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2017 ~ May 13, 2017

Kalite ve tasarımın benzersiz uyumu ile seyahat tutkunlarının 1 numaralı tercihi Samsonite, 2017 İlkbahar - Yaz sezonundaki birbirinden şık çanta modelleriyle tüm tarzlarınızın vazgeçilmezi!

Samsonite’ın tüm zamanların en beğenilen serisi Move 2.0, yepyeni renkleri ve yeni modelleriyle geri döndü! Baharın capcanlı ve taptaze ruhuyla büyük uyum gösteren Move 2.0 çantalar, modern görünümleri ve katlanabilme gibi fonksiyonel kullanım özellikleri nedeniyle tercih ediliyor, çok cepli iç tasarımlarıyla da fark yaratıyor.

Move 2.0 serisindeki tüm çantalar, tamamen dayanıklı naylondan yapılıyor ve nikel detayları ile mağazalarda yerini alıyor. Omuzdan askılı çanta, bel çantası ve sırt çantası gibi pek çok çeşide sahip olan Move 2.0 serisi; beyaz, kırmızı, mavi ve portakal rengi gibi zengin renk yelpazesiyle göz kamaştırıcı.

Samsonite’ın Karissa el çantaları, uzun ömürlü materyallerden üretiliyor. Altın renkli nikel detaylı çantalar, siyah, kahverengi, kiremit kırmızısı ve lacivert renkleriyle dikkat çekiyor. Seride tarz sahibi kadınlar için büyük alışveriş çantası, modern sırt çantası, evrak çantası ve iki farklı boy seçeneğiyle omuz çantası yer alıyor.

Üstelik koleksiyondaki tüm çantalar, Karissa Biz valiziyle de uyumlu ve çok şık. Hafif ve kolayca taşınabilir olması sebebiyle gelecek yolculuğa Karissa Biz valiziniz olmadan asla çıkmak istemeyeceksiniz!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT