Samsung Galaxy K Zoom

Tarihler: 26 Haziran 2014 Perşembe ~ 26 Ağustos 2014 Salı

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2014 ~ Ağu 26, 2014

Galaxy K zoom'un üstün video yetenekleri, özel Vine uygulamasıyla tamamlanıyor

Samsung Electronics, geliştirilmiş bir Vine uygulaması bulunan Galaxy K zoom'un piyasaya sürüldüğünü açıkladı. Twitter'ın sunduğu ve kısa döngüsel videoların izlenmesini, oluşturulmasını ve paylaşılmasını kolaylaştıran Vine; Galaxy cihazının zoom yetenekleri ile kullanıldığında daha eğlenceli bir hale geliyor.

Samsung Electronics'in Mobil İletişim İş Biriminin Kıdemli Başkan Yardımcısı olan Sun Hong Lim, “Samsung, bu son işbirliğiyle, inovasyona ve yaratıcılık başta olmak üzere tüketicilerin ihtiyaçlarına destek vermeye ne kadar büyük bir önem verdiğini göstermeye devam ediyor. Galaxy K zoom için Vine uygulaması, tüketicilerimizin sanatsal anlatımlarını daha da güçlendirmek ve mobil deneyimlerini artırmak için cihazın gelişmiş yakınlaştırma kamerası özelliklerinden yararlanıyor” dedi.

Vine ve Galaxy K zoom'un gerçek optik ve üstün tasarım özellikleri birleşince, tüketicilerin yakındaki ve uzaktaki nesneleri sorunsuz ve etkin bir şekilde kaydetmesini mümkün kılıyor. Galaxy K zoom ile kullanılabilen Vine yakınlaştırma düğmeleri kullanıcının Samsung cihazı üzerinde bir Vine videosu yaratırken görüntüyü kolayca yakınlaştırmasını ve uzaklaştırmasını mümkün kılıyor.

Galaxy K zoom gelişmiş dijital kamera teknolojisini Samsung'un sektör lideri Galaxy deneyimiyle harmanlayarak kullanıcılara ihtiyaç duydukları mobil çözümleri ve profesyonel kalitede görsel içerik yaratma olanağını sunuyor. Bu çok özel yakınlaştırma fonksiyonu, Samsung ve Twitter'ın, teknolojik inovasyon ve anlamlı bir işbirliği yoluyla, insanların kendilerini ifade etmelerini desteklemek konusundaki kararlılıklarını ortaya koyuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT