Samsung’dan Yüzde 40’a Varan İndirimler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Samsung’dan Yüzde 40’a Varan İndirimler

Tarihler: 15 Nisan 2014 Salı ~ 06 Haziran 2014 Cuma

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2014 ~ Haz 6, 2014

Tüketici elektroniği ve elektrikli ev aletlerinin lider ismi Samsung, bahar aylarının gelmesiyle evliliğe hazırlanan çiftlere yeni avantajlar sunuyor. Samsung Beyaz Eşya ürünlerinde başlayan %40’a varan indirimler sayesinde hem evlenecek olan çiftler hem de evlerini yenilemek isteyenler Samsung çamaşır makinesi, buzdolabı ve bulaşık makinelerine çok özel fiyatlara sahip oluyor.

Kampanya kapsamında RT54QMSW1 Buzdolabı 1.299 TL, WF1702W5W Eco Bubble Çamaşır Makinesi 899 TL, DW-FN310W Çamaşır Makinesi ise 749 TL’den satışta olacak.

Benzersiz köpükle yıkama teknolojisi, Eco Bubble
Kampanyaya dahil olan 7 kg kapasiteli 1200 Devir A++ Enerji Performansına sahip Eco Bubble Çamaşır Makineleri yüksek enerji tasarrufu sağlarken, köpükle yıkama teknolojisi sayesinde üstün yıkama performansı sunuyor.

Düşük ısıda bile mükemmel temizlik!
Sadece Samsung Eco Bubble çamaşır makinelerinde bulunan köpük teknolojisi sayesinde oluşan köpükler düşük ısıda dahi çamaşırları derinlemesine temizliyor. Sık yıkanan çamaşırların aşınmasını da önlemiş oluyor. Samsung’un elmas kazana sahip Eco Bubble’ı 15 dakikalık kısa programı ile sık yıkanan çamaşırlar için de kurtarıcı oluyor. Çocukların forması, önlüğü, bebeklerin her gün sayısız defa değişen kıyafetleri Samsung Eco Bubble çamaşır makinesinin kısa programında rahatlıkla yıkanıyor.

Dijital İnverter Kompresörü ile yiyecekleriniz hep taze kalsın
Samsung’un 420 litre toplam brüt hacme sahip, LED göstergeli A+ Enerji Sınıfına dahil buzdolabı. Aynı zamanda buzdolabını benzerlerinden üstün kılan en önemli özelliği ise soğutma ve saklama performanslarını en üst seviyeye taşıyan Dijital İnverter Kompresörü. 10 yıl garantili olan Dijital İnverter Kompresör yüzde 40’a varan enerji tasarrufu sağlarken buzdolabının geniş saklama alanı ergonomik bir kullanım sunuyor ve soğutma performansı sayesinde yiyecekler ilk günkü gibi tazeliğini koruyor.

Bulaşıklar dert olmaktan çıkıyor
Samsung’un indirim kampanyasında tüketicilerin yüzünü güldürecek bir diğer ürün ise 12 kişilik yıkama kapasitesine, 5 ayrı yıkama programına sahip A+ Enerji Sınıfı’na dahil Samsung Bulaşık Makinesi. Yarı bulaşık yıkama özelliğine de sahip, Samsung Bulaşık Makinesi ile büyük davetler verdiğiniz zaman bile endişe etmenize gerek yok, 5 ayrı yıkama programı sayesinde içiniz her zaman rahat olsun.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT