Samsung’tan Sevgililer Günü Hediye Alternatifleri

Samsung’tan Sevgililer Günü Hediye Alternatifleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Samsung’tan Sevgililer Günü Hediye Alternatifleri

Tarihler: 07 Şubat 2018 Çarşamba ~ 07 Nisan 2018 Cumartesi

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2018 ~ Nis 7, 2018

Sevgililer Günü heyecanını yaşadığımız bu günlerde hediye arayışı içinde olanlara Samsung, harika alternatifler sunuyor. Samsung yenilikçi ürün yelpazesi ile tüm aşıkların yardımına koşuyor. Ayrıca Samsung Sevgililer gününe özel Note8, S8 ve A8’de vade farksız 12 taksit fırsatı sunuyor. Kampanya 1-28 Şubat arasında tüm Samsung mağazalarında geçerli.

Samsung Galaxy Note8

Sevdiğiniz kişinin hayatını kolaylaştırarak onu sevdiğinizi göstermek istiyorsanız Galaxy Note8 tam size göre... Yenilenen tasarımı, geliştirilmiş S Pen, sektör lideri bir kamera ve üretkenliği en üst düzeye çıkarmak için yapılan çeşitli yazılım özellikleri ile Samsung Galaxy Note8, hayatı kolaylaştırıyor. En yeni Galaxy Note, pratik işlevleriyle sevdiğiniz kişiye yardımcı olarak, sizinle birlikte geçirebileceği daha çok vakti yaratıyor.

Samsung Galaxy A8

Eğer sevdiğiniz fotoğraf ya da video çekip hikayeler oluşturmaktan ve bunları arkadaşları ile paylaşmaktan mutlu oluyorsa, Samsung Galaxy A8, bu Sevgililer Günü için ona mükemmel bir hediye olacak. Galaxy A8, en çok önem verdiğiniz anları yakalamanız için pratik, şık ve kullanışlı bir mobil deneyim sunuyor. Samsung'un sektöre yön veren Sonsuz Ekranı, Çift Ön Kamerası ve sınıfının en iyisi ana kamerası ile Galaxy A8, sevdiğinizin sizinle olan anılarını paylaşmak için ihtiyaç duyacağı her şeye sahip.

Samsung Gear Sport

Sağlıklı yaşam ve spor çalışmalarını takip etmek için tasarlanmış çok yönlü, fonksiyonel ve şık bir akıllı saat olan Samsung Gear Sport ile sevdiğiniz kişinin bu yılki sağlıklı yaşam hedeflerine ulaşmasına yardımcı olabilirsiniz. Gear Sport ile sevdiğiniz kişiyle birlikte egzersiz yapın, koşun, güç kazanın ve sevgilinizle bir takım olun. Zarif, ergonomik çerçevesi ve değiştirilebilir farklı kordonları ile onu asla çıkarmak istemeyecek ve tüm gün aklında olacaksınız.

Samsung Gear IconX

Sevgiliniz ister bir fitness gurusu olsun ister bir müzik fanatiği, Samsung'un Gear Icon X kablosuz kulaklıkları onun tutkularını desteklemek için mükemmel bir hediye olacak. Gear Icon X kulaklıklar, bağımsız medya oynatıcıları olarak çalıştıklarından telefondan müzik yükleyebilirsiniz; net ve stabil ses kalitesi ile müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Birkaç dokunuşla kulak içi kulaklıkları kontrol etmek çok kolaydır. Yedi saat oynatmaya kadar uzanan pil gücü ile Gear Icon X uzun ve kesintisiz bir dinleme keyfi sunuyor.

Samsung Gear Fit2 Pro

Sevgiliniz fitness yapıyorsa, Samsung Gear Fit2 Pro tam ona göre bir hediye. Gear Fit2 Pro’nun halihazırdaki etkileyici işlevlerine yüzme ve kalp atış hızı izleme ile dahili GPS özelliği eklendi. Böylece sağlıklı bir yaşam takip etmek çok kolay. Üstelik, gelişmiş akıllı telefon uyumluluğuna sahip devrim niteliğindeki bu fitness bandı sayesinde, sevgiliniz tüm hedeflerini tuttururken onun yanında olmanızı sağlayacak.

Samsung AddWash Çamaşır Makinesi

Sevdiğinize Samsung AddWash Çamaşır Makinesi hediye ederek evde olmadığınızda bile sevgilinize yardım edebilirsiniz. Unuttuğunuz bir kıyafet nedeniyle tüm döngüyü baştan başlatmanızı bir daha asla gerektirmeyecek olan AddWash Çamaşır Makinesi, bunu son dakikada rahatça giysi ekleyebilmenizi mümkün kılan küçük bir açılır kapıyla sağlıyor.

Samsung Twin Cooling Plus Buzdolabı

Bu Sevgililer Günü’nde Samsung Twin Cooling Plus buzdolabı ile hayatınızdaki en önemli kişi için romantik bir yemek hazırlayın. Birbirinden bağımsız iki soğutma sistemiyle, taze ürünlerinizden dondurulmuş gıdalara kadar sakladığınız her şey taze ve lezzetli kalacak. Üstelik beş olası dönüşüm modu ile ihtiyacınız olan her şeyi saklayabileceksiniz.Twin Cooling Plus buzdolabı, tadını çıkaracağınız lezzetli bir akşam yemeği ile sevgilinize sevginizi göstermenize yardımcı olacak.

Samsung The Frame TV

Bu yıl Sevgililer Günü’nde sevdiğiniz kişiye sınıfının en iyi tasarımına ve işlevselliğine sahip bir televizyon hediye edin. Frame TV, stil ve işlevselliğin mükemmel kombinasyonunu sunmak için tüm evlerin ortamıyla sorunsuz bir şekilde uyum sağlayacak güzel ve zarif tasarımı ile dikkat çekiyor . İster Sanat Modu’nda dünyaca ünlü eserler arasından seçim yapın, ister Samsung koleksiyonu ile farklı tarzları yakalayın.

Samsung QLED TV

Samsung QLED TV sevgilinizle evde yediğiniz romantik yemeklerin sayısını artırma isteği uyandıracak bir televizyon .%100 renk hacmi ile her renge ve gölgeye hayat veren QLED TV’de tüm cihazlarınızı ve içeriğinizi bir uzaktan kumandayla kontrol edebilirsiniz. QLED TV ile kanepenizin konforunda tiyatroya benzer film deneyimini yaşayın. QLED TV’nin sunduğu eşsiz ev eğlencesi deneyimi ile bu Sevgililer Günü'nü sevgilinize sarılarak geçirin.

SevgililerGünü201/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT