Samsung’un Yeni Akıllı Fırını Mutfaklarda Devrim Yaratacak

Alışveriş Alışveriş Rehberi Samsung’un Yeni Akıllı Fırını Mutfaklarda Devrim Yaratacak

Tarihler: 20 Mart 2013 Çarşamba ~ 20 Mayıs 2013 Pazartesi

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2013 ~ May 20, 2013

Eşşiz bir teknoloji ve üstün tasarımla pazara sunulan Samsung’un Yeni Akıllı Fırın’ı yemek pişirmeyi sanata çeviriyor

Dünyanın lider şirketlerinden biri olan Samsung Electronics teknoloji harikası ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Smart sensör teknolojisi, yüksek kaliteli pişirme performansı ve şık tasarımıyla Samsung Akılı Fırınlar, yılın en gözde ürünü.

Dubai’de gerçekleşen Samsung MENA Forum’da tanıtılan “Yeni Samsung Akıllı Fırın” tasarım ve teknolojisiyle yemek pişirmeyi herkes için bir zevke dönüştürüyor.

Samsung Akıllı Fırını tasarlarken, tüketicilerin yaşam tarzlarını geliştirmeyi ve onlara katma değer sunmayı hedeflediklerini söyleyen Samsung Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Kyung Tae Bae; “Yeni geliştirdiğimiz “Samsung Akıllı Fırın” ile aileler lezzetten ödün vermeden daha sağlıklı yemekler yiyecek, hem zamandan hem paradan tasarruf edecekler” diyor.

Son teknolojiyle üretilen, farklı pişirme ayarlarıyla üstün performans sunan “Samsung Akıllı Fırın”, ailelerin yemek yeme alışkanlıklarını da değiştirecek. Ürünün akıllı sensörlü pişirme özelliği ile yapacağınız yemek çeşitlerine göre programlanmış ayarlar, “yoğurt yapma” ve hafif kızartma ayarları sayesinde anneler bir taraftan çocukları için sağlıklı menüler hazırlarken, kendileri de besleyici ve dengeli bir diyetle daha zinde kalacaklar.

Daha Sağlıklı Yemekler Daha Sağlıklı Aileler

Samsung Akıllı Fırının sunduğu yeni pişirme teknolojisi sayesinde tüm yiyeceklerin yüzey sıcaklıkları tespit ediliyor ve akıllı fırın normal nem sensörüne oranla optimal pişirme süresini çok daha doğru şekilde ayarlayabiliyor bu sayede yiyeceklerin pişirme derecesini ayarlayarak, yiyeceklerin yanmasını ya da çiğ kalmasını önlüyor.

Fırının yüksek dereceli konveksiyonlu pişirmelerde kullanılan özel kızılötesi teknolojisi sayesinde de tek bir tuşa basılarak, yemeklerin yanması, donuk ya da çiğ kalması önlenebiliyor. Yemeğin ağırlığını, yoğunluğunu tespit eden sensör teknolojisi “sert”,“orta sert” ve “yumuşak” ayarlarıyla donmuş yiyecekleri çözmeyi de kolaylaştırıyor.

Lüks Tasarım, Mükemmel Lezzet

Samsung Akıllı Fırının iç tasarımında daha fazla fonksiyonellik için seramik iç kaplama kullanıldı. Bu pürüzsüz iç yüzey, yiyeceklerden arta kalan yağların kolayca temizlenmesini mümkün kılarken, dayanıklı yapısı sayesinde günlük kullanıma bağlı yıpranmalar yaşanmıyor. Seramik yapısı sayesinde iç yüzey çizilmiyor ya da paslanmıyor. Üstelik antibakteriyel yapısı ile bakteri ve kötü kokuların yayılması da önleniyor. Bu şekilde temizlik için daha az zaman harcanıyor. Samsung Mena Forum’da tanıtılan Akıllı Fırın’ın önümüzdeki aylarda Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT