SanDisk Ürünleriyle Mutlu Edin

SanDisk Ürünleriyle Mutlu Edin

Alışveriş Alışveriş Rehberi SanDisk Ürünleriyle Mutlu Edin

Tarihler: 19 Aralık 2017 Salı ~ 19 Şubat 2018 Pazartesi

Firma: SanDisk

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2017 ~ Şub 19, 2018

Akıllı telefon sahiplerinin yaklaşık yarısı depolama alanı sorunu yaşıyor ve dörtte birinden fazlası değerli fotoğraf ve videolarını silmek zorunda kaldıkları için pişmanlık duyuyor. Sevdiklerinize SanDisk ürünlerinden hediye ederek yeni yılda yaşayacakları tüm güzel anıların kaybolmamasını sağlayabilirsiniz.

Western Digital'in markası SanDisk, hem iPhone hem de Android kullanıcıları için fotoğraf, video ve dosya içeriklerini sorunsuz aktaran ve muhafaza eden bir dizi ürüne sahip. Siz de yılbaşında sevdiklerinize bu ürünleri hediye ederek onları “depolama alanı dolu” mesajından kurtarabilirsiniz.

iPhone'unuz için mükemmel bir arkadaş olarak tasarlanan iXpand Flash Sürücüsü, iPhone'unuzda yer açmayı kolaylaştırır, kamera rulonuzu otomatik olarak yedekler ve hatta videoları doğrudan sürücülerden izlemenizi sağlar. Sürücünün esnek bir Lightning konektörü ve Mac bilgisayarınıza veya PC'ye takılan bir USB 3.0 konektörü bulunuyor. Şifreleme yazılımı içeren iXpand Flash Sürücüsüyle hassas dosyalarınızı güvende tutarak içeriğinizi paylaşabilirsiniz.

SanDisk bu ürünle anıları kaybetme endişesine son veriyor. iXpand Base, iPhone'unuzu her şarj ettiğinizde, fotoğraflarınızı, videolarınızı ve kayıtlarınızı otomatik olarak yedekler. Sizi internet tabanlı depolama yöntemlerinin aylık ücretlerinden kurtaran bu depolama çözümü sayesinde dosyalarınızı orijinal kalitesinde muhafaza edebilirsiniz. Apple Lightning kablosunu düzenli tutmak için tasarlanmış bir bölmesi ve yumuşak kauçuk yapısıyla gündelik kullanım için geliştirilmiştir. iXpand Base aynı zamanda telefonunuzu hızlı şarj eder ve içeriğinizi iPhone'nunuza geri yüklemek için de tamamlayıcı bir uygulama sunar.

Bu cihaz; tersine çevrilebilen bir USB Type-C konektör ve geleneksel bir USB konektörü ile akıllı telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar arasında dosyaları hızlı ve kolay bir şekilde aktarmanızı sağlar. Ayrıca Android için geliştirilen SanDisk Memory Zone uygulamasıyla cihazınızın belleğini ve içeriğinizi yönetebilirsiniz. SanDisk Ultra Dual Drive USB Type-C, yeni USB Type-C cihazınız ve geleneksel USB girişli cihazlarınız arasında mükemmel bir iletişim kurar.

Yeni USB Type-C bağlantı noktasına sahip akıllı telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar için tasarlanan SanDisk Ultra USB Type-C Flash sürücüsü, 150MB / s'ye kadar yüksek hızlı USB 3.1 performansıyla fotoğraflarınızı, videolarınızı ve diğer dosyalarınızı hızlı bir şekilde aktarmanızı sağlar. Ayrıca, SanDisk Memory Zone uygulaması, Android cihazlarınızdaki içeriği yönetmenizi ve yedeklemenizi kolaylaştırır.

SanDisk Connect Stick ile, kablosuz olarak tüm medya içeriklerinize erişebilir veya büyük dosyaları aktarabilirsiniz. HD video ve müzik akışını gerçekleştirebilir, fotoğraflarınızı ve videolarınızı kaydedip mobil cihazınızdan paylaşabilirsiniz. SanDisk Connect Wireless Stick, 256 GB'a kadar ekstra kapasite sunarak dünyanın neresinde olursanız olun mobil yaşam biçiminizi güçlendirir. Aynı anda üç cihaza kadar video veya müzik aktarımınızı sağlar veya tüm içeriğinize cebinizden erişmenizi sağlar. Eski alışkanlıklarınızı devam ettirmek isterseniz de USB konektörünü kullanabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT