Seçkin Plajlara Yakışan Markalar Daybuyday’de Toplandı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Seçkin Plajlara Yakışan Markalar Daybuyday’de Toplandı

Tarihler: 19 Haziran 2012 Salı ~ 19 Ağustos 2012 Pazar

Firma: Daybuyday

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2012 ~ Ağu 19, 2012

Bu yaz tatilini Türkiye’nin ya da dünyanın önde gelen sahillerinde geçirecek olanlara Daybuyday.com’un güzel bir haberi var. Dünyanın önde gelen ve lüks markalarından seçkin bir koleksiyonu bir araya getiren Daybuyday.com, bu özel plajlara yakışan bir stil sergilemek isteyenlerin imdadına yetişiyor. Mayodan güneş gözlüğüne, plaj havlusundan pareo ve plaj terliklerine sahilde şıklığınızı gösterecek özel kreasyonlar yaz boyunca Daybuyday.com’da.

Alışverişi özel deneyimlere dönüştüren Daybuyday.com, tatilini Türkiye’nin ya da dünyanın önde gelen sahillerinde geçirecek olanlara güzel bir haber veriyor. Dünyanın önde gelen ve lüks markalarından seçkin bir koleksiyonu bir araya getiren Daybuyday.com, bu özel plajlara yakışan bir stil sergilemek isteyenlerin imdadına yetişiyor. Mayodan güneş gözlüğüne, plaj havlusundan pareo ve plaj terliklerine sahilde şıklığınızı gösterecek özel kreasyonlar yaz boyunca Daybuyday.com’da.

Üstelik yaz sezonu alışverişini %90’a varan indirimlerle yapmak isteyenler, 75 TL ve üzeri alıverişlerde 30 Haziran Cumartesi gününe kadar Daybuyday.com’da kargo ücreti de ödemiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT