Şehirli Erkeğin Moda Stiline Koton Dokunuşu

Şehirli Erkeğin Moda Stiline Koton Dokunuşu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Şehirli Erkeğin Moda Stiline Koton Dokunuşu

Tarihler: 31 Ekim 2016 Pazartesi ~ 31 Aralık 2016 Cumartesi

Firma: Koton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2016 ~ Ara 31, 2016

Koton 2016-17 Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu’nda yer alan smart, casual, şık detaylarla kombinlenen spor görünümlü parçalar gibi her ortama uygun alternatifleri sayesinde şehirli erkeğin kurtarıcısı oluyor.

Günlük giyime sofistike havayı ve zarafeti yansıtan teması ile Koton 2016-2017 Sonbahar Kış Erkek Koleksiyonu, günün her anına uygun kombinler yaratmaya imkan veren tasarımlar sunuyor. Stil sahibi erkekler için spor görünümlü parçaları şık detaylar ile birleştirerek smart ve casual temalarını baştan yaratan koleksiyon, beylerin en önemli kurtarıcısı oluyor.

Koton Erkek Koleksiyonu bu sezon, bol miktarda yumuşak dokunuşlu tüvitler ve erkek giyim klasik parçaları ile şehirli erkeklerin karşısına çıkıyor. Koleksiyon, vücuda kusursuz oturarak rahat ve erkeksi bir siluet oluşturan takımlar ile dikkat çekiyor.

Ayrıca klasik gömlekler yerine yelek ve örme balıkçı yakalar ile sezon trendlerini belirleyen parçalar, alternatif renk seçenekleri ile hayat buluyor.

Trikolar, fırçalanmış pamuk yüzey dokusundan oluşan pantolonlar,  sportif ceket ve gömlekler iddiasını korurken, uzun bomber ceket ve uzun t-shirtler de oversize formlarıyla hem şık hem de sportif bir görünüme imza atıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT