Selva, Yılbaşı Sofralarınızı Meyveli İrmik ile Zenginleştiriyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Selva, Yılbaşı Sofralarınızı Meyveli İrmik ile Zenginleştiriyor

Tarihler: 14 Aralık 2012 Cuma ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Selva

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2012 ~ Ara 31, 2012

Sektörün yenilikçi markası Selva, doğal meyve tozu ile ürettiği portakal, çilek, muz ve vanilyalı irmik çeşitleriyle, yılbaşı sofralarını zenginleştiriyor. Meyveli irmikleri ile hafif, besleyici ve pratik irmik tatlıları hazırlama imkanı sunan Selva, yılbaşı sofranızı çeşitlendirirken, ağızları da tatlandırıyor.

İttifak Holding bünyesinde yer alan sektörünün yenilikçi markası Selva, yılbaşında meyveli irmik ile ağızları tatlandırıyor. Doğal meyve tozundan ürettiği meyveli irmik çeşitleriyle dünyada bir ilke imza atan Selva, yılbaşı sofralarını meyveli irmik ile zenginleştiriyor.

Tadına doyulmayan ve hazırlanışı çok basit olan Selva’nın meyveli irmik çeşitleri ile yapılan tatlılar, artık ev hanımlarının tatlı listelerinde ilk sıralarda yerini alıyor. Birbirinden lezzetli çeşitleri ile her damak tadına hitap eden Selva meyveli irmikler, yılbaşında çok daha pratik, lezzetli ve bir o kadar da hafif ev tatlıları yapma imkânı veriyor. Vakumlanmış ambalajı sayesinde oksijenle temas etmediğinden ilk günkü tazeliğini muhafaza eden Selva meyveli irmiklerle, meyveli irmik helvası, revani ve çeşitli sütlü tatlılar yapmak mümkün. Misafirlerinizin beğenisine sunabileceğiniz özel bir lezzet olan tatlılar, günün her saatinde tüketilebiliyor.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT