Sephora'dan Köpük Savaşı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sephora'dan Köpük Savaşı

Tarihler: 20 Ağustos 2014 Çarşamba ~ 20 Ekim 2014 Pazartesi

Firma: Sephora

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 20, 2014 ~ Eki 20, 2014

Sephora’nın renkli ambalajlı, içerikleriyle güzelliğinize faydalı ürünleriyle kadınlar banyodan çıkmayı reddediyor!

Yorgun bir günün ardından banyo keyfi yapmak kadar muhteşem bir his var mı? Kadınlara banyo keyfinde Sephora ürünleri eşlik ediyor ve banyo ritüelleri kaçınılmaz oluyor. Renkli ambalajları, her ürünün kendine has mis gibi kokusu ve içeriklerindeki özlerle cilde sağladığı katkılarıyla kadınların hem bedeni hem ruhu yenileniyor, arınıyor ve canlanıyor!

SEPHORA DUŞ JELİ

Sephora’nın 14 ayrı kokusuyla yenilenen duş jeli,mis kokularıyla hayallere daldırırken, banyoları bir keyfe dönüştürüyor.

SEPHORA VÜCUT PEELING

Vücut peelingi deyip, geçmeyin! 14 ayrı kokusuyla ve yenilenen eşsiz formülüyle cildi tüm ölü derilerden arındırırken, baş döndürücü kokusuyla büyülüyor.

SEPHORA BANYO KAPSÜLÜ

Sephora’da ilk defa satışa sunulan banyo kapsülleri de yine dolu küvetleri bir şölene dönüştürüyor. Rahatlatıcı etkisi keşfetmeye değer!

KOKULU MUM

İster banyoda ister evin başka bir köşesinde banyo keyfini ve birbirinden güzel kokuları her an hissetmek için tasarlanan mumlar, hem rahatlatıyor hem de gelen misafirlere evdeki bu kokunun sırrını arattırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT