Sephora Maskeler Cildinizin Kurtarıcısı Olacak

Sephora Maskeler Cildinizin Kurtarıcısı Olacak

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sephora Maskeler Cildinizin Kurtarıcısı Olacak

Tarihler: 16 Ocak 2017 Pazartesi ~ 16 Mart 2017 Perşembe

Firma: Sephora

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2017 ~ Mar 16, 2017

Sephora yeni yılda da ışıldayan, sağlıklı, pürüzsüz bir cilde sahip olmanız için her şeyi düşündü. Kolay bir şekilde uygulanabilen ve içerdikleri farklı bileşenlerle cildinizin ihtiyacına yönelik bakım sunan Made In Sephora el, yüz, ayak ve dudak maskeleri, cildinizde yarattığı göz alıcı etkilerle vazgeçilmeziniz olacak…

Sephora; cildini besleyip şımartmak, soğuk kış günlerinin olumsuz etkilerinden korumak, daha sağlıklı ve parlak hale getirmek isteyenlerin imdadına zengin maske koleksiyonuyla koşuyor.

Ellerinizi besleyip onarmanıza yardımcı olan, ayaklarınızı rahatlatacak, yüzünüzü pürüzsüzleştirmenize ve nemlendirmenize destek olan, dudaklarınıza bakım yapacak Made in Sephora kağıt maskeler hem pratik kullanımları hem de cildinize sağladığı faydaları ile güzellik ritüelinizin ilk adımı olacak.

Kağıt maskelerin yanı sıra, cildinizi kurutmadan temizlemenize yardımcı olan arındırıcı çamur maskesi, oksijen sağlayıcı toksinlerden arındırıcı maske, yorgunluk gidermeye destek göz maskesi ve daha fazlası Sephora’da sizleri bekliyor.

Yeni yılda da ışıl ışıl bir cilde sahip olmak istiyorsanız tek yapmanız gereken Sephora mağazalarını ziyaret etmek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT