Sephora’da Karıştır & Eğlen Cİlt Bakımı Keyfi

Sephora’da Karıştır & Eğlen Cİlt Bakımı Keyfi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sephora’da Karıştır & Eğlen Cİlt Bakımı Keyfi

Tarihler: 03 Nisan 2017 Pazartesi ~ 03 Haziran 2017 Cumartesi

Firma: Sephora

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2017 ~ Haz 3, 2017

Cilt bakım ritüelinize Made In Sephora rengi ve eğlencesi geliyor. 27 Mart – 23 Nisan tarihleri arasında tüm Made In Sephora markalı renkli cilt bakım ürünlerinde geçerli olacak 3 al 2 öde kampanyası da cilt bakımına önem veren kadınların yüzünü güldürüyor.

Temizleme jelleri&kremleri&suları, makyaj temizleme mendilleri,  dudak peelingleri&balm’ları gibi birçok içerik ve dokuda  ürünlerden oluşan bu renkli cilt bakım koleksiyonuna bayılacaksınız… Cildinizi yıpratan ve eski canlılığını kaybetmesine sebep olan dış etkenlere karşı Sephora yeni cilt bakım ürünleri ile cildinizi berraklaştırmanıza ve tertemiz yapmanıza yardımcı oluyor! Bu yepyeni ve rengarenk cilt bakım koleksiyonu Hindistan cevizi, gül, nar, yeşil çay, kömür, yuzu gibi zengin içerikleriyle cildinize bakım yapıyor ve cilt bakım ritüelinize eğlence katıyor.

Sephora Gülen Ciltler Festivali, 5 Nisan’da başlıyor, detaylar için www.sephora.com.tr ve Sephoraturkiye sosyal medya hesaplarını takipte kalın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT