Seranit Porselen’den Doğallığın Yıldızı Fossil

Alışveriş Alışveriş Rehberi Seranit Porselen’den Doğallığın Yıldızı Fossil

Tarihler: 07 Ağustos 2014 Perşembe ~ 07 Ekim 2014 Salı

Firma: Seranit Porselen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 7, 2014 ~ Eki 7, 2014

Her zevke hitap eden Seranit Porselen’in göz dolduran tasarımı Fossil, mermer ve granit gibi doğal malzemelerin verdiği huzuru evlere taşıyor.

Doğanın eşsiz renk ve desenlerini şık tasarımlarıyla birleştiren Seranit Porselen, adını görünümünden alan Doğal Taş (Natural Stone) kategorisi ile dikkat çekmeye devam ediyor. Doğal Taş kategorisinin en beğenilen serilerinden olan Fossil, mermer ve granitin kullanım rahatlığını evlere taşıyor. Şık tasarımıyla Fossil, sofistike ve huzur veren yaşam alanları yaratmanın en kolay yolunu sunuyor.

Esinlendiği doğal malzemeler kadar gerçekçi, kullanım açısından ise çok daha efektif ve uzun ömürlü Seranit’in porselen karoları, doğanın eşsiz renk ve desenlerini şık tasarımlarıyla birleştiriyor. Her zevke özel seçenekler sunan ürünleriyle fark yaratan Seranit, bütün tarzlarıyla beğeni topluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT