Sevdiklerinize Yeni Yılda Oyun Hediyen Edin!

Sevdiklerinize Yeni Yılda Oyun Hediyen Edin!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevdiklerinize Yeni Yılda Oyun Hediyen Edin!

Tarihler: 04 Aralık 2017 Pazartesi ~ 04 Şubat 2018 Pazar

Firma: The Body Shop

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 4, 2017 ~ Şub 4, 2018

Güzellik kaynağı olarak dünyanın kendisinden ilham alan The Body Shop, seni Yeni Yıl’da BARIŞ İÇİN OYNA’maya davet ediyor. Dünyaca ünlü moda tasarım markası House Of Holland’ın yaratıcısı Henry Holland imzalı, bol sürprizli, heyecanlı ve eğlenceli ürün kutularıyla The Body Shop, Yeni Yıl’da biraz da olsa yetişkinliği unutturarak herkesi keyifli zaman geçirmeye davet ediyor.

Bu sene International Alert vakfı ile beraber çalışan The Body Shop, mülteci çocukların yeniden çocuk gibi yaşayabilmesine yardımcı oluyor. Yılbaşına özel üretilen setlerden aldığınız her hediye ile mülteci bir çocuğun bir sene boyunca güvenli bir alanda oynayarak iyileşebilmesini sağlayacaksınız.

 

The Body Shop bu yıl iki farklı projeye imza atıyor. Dünyaca ünlü tasarım markası House Of Holland yaratıcısı Henry Holland’ın tasarladığı eğlenceli hediye kutularıyla sevdiklerinizle bol oyunlu bir sene geçirirken The Body Shop’un eşsiz aromalarıyla kendinizi şımartacaksınız.

Quizlerden spinnerlara, labirentlerden zarlara kadar festival tadındaki koleksiyonlarda daha az ambalaj kullanıldığı için gezegene de yardımcı olmanızı sağlıyor.

The Body Shop’un bir diğer projesi ise, dünyada barış yaratmayı hedefleyen sivil toplum kuruluşu International Alert vakfı “PEACE PLAY PROJECT” işbirliğiyle mülteci çocukların yeniden çocuk gibi yaşayabilmesini sağlamaya yardımcı olmak. Yeni yılda The Body Shop’un yılbaşına özel üretilen hediye koleksiyonundan satın alacağınız her hediye ile Lübnan’da Suriyeliler için kurulan sığınma kampındaki çocukların oyun oynayarak iyileşmesi için güvenli bir alan yaratan PEACE PLAY PROJECT'i de desteklemiş olacaksınız.

Bu yıl kendinize veya sevdiğiniz birine güzellik dolu bir yılbaşı yaşatırken, bilin ki dünya üzerindeki en hassas durumda olan çocukların bazılarının gülümsemesine yardımcı oldunuz.

The Body Shop’un yılbaşına özel sınırlı sayıda üretilen birbirinden etkileyici 3 farklı aromadan vücut bakım ürünlerine ve hediye setlerine bayılacaksınız. Elegan ve sofistike kokulu “Frosted Plum” vücut bakım serisinde yer alan 7 farklı ürün, vücut bakım ritüelinizin bir parçası olarak tüm sene boyunca kullanacağınız güzellikte.

İçeriğindeki Türkiye’den gelen erik aroması, kayısı çiçeği ve manolya gibi çiçek notaları ve meyve esanslarıyla, cildinizde hafif bir koku ve yumuşaklık bırakıyor.

Sınırlı sayıda yılbaşına özel üretilen aromaların yer aldığı hediye setlerinin 2 farklı boyu bulunurken her bir ürünü tekli olarak da satın alabilirsiniz.

Dünyaca ünlü moda markası House of Holland’ın tasarımcısı Henry Holland , The Body Shop’un seçili ürün ve hediye kutularında festival havası yarattı. Tasarımcı Henry Holland sınırlı sayıda üretilen makyaj paletlerini ve The Body Shop’un ikonikleşmiş Musk parfümlerini yılbaşına özel eğlenceli bir görünüme kavuşturdu.

Yılbaşına özel tasarlanan hediye setlerinin kutuları eğlenceli oyunlara dönüşürken eşsiz aromaların yer aldığı ürünlerle sevdiklerinizi bu yılbaşı hem eğlendirecek hem mutlu edeceksiniz. Kendinizin ve sevdiklerinizin tüm sene boyunca eşsiz cilt bakımından, rahatlatıcı spa ritüellerine, festival havasını yansıtan makyaj ürünlerden bakımlı olmayı seven erkeklere özel bakım setlerine kadar geniş yelpazedeki ürün çeşitlerine The Body Shop mağazaları ve www.thebodyshop.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

Yılbaşı2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT