Sevgililer Günü hediyeniz Gencallar’da…

Sevgililer Günü hediyeniz Gencallar’da…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü hediyeniz Gencallar’da…

Tarihler: 11 Şubat 2016 Perşembe ~ 14 Şubat 2016 Pazar

Firma: Gencallar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2016 ~ Şub 14, 2016

Şimdi al Haziran’da ödemeye başla…

Perakende sektörünün önde gelen isimlerinden Gencallar, Sevgililer Günü’nü çok özel bir kampanyayla karşılıyor. Gencallar, 5-16 Şubat tarihleri arasında erkek gömleklerinde 1 alana 1 bedava kampanyası sunarken 200 TL üzeri alışveriş yapan herkesin taksitlerini Haziran ayından itibaren ödeme fırsatı sunuyor.

Perakende sektörünün önde gelen isimlerinden Gencallar, tüketicileri için Sevgililer Günü’nü çok özel bir kampanyayla kutluyor.

5-16 Şubat tarihleri arasında Sevgililer Günü alışverişi için Gencallar mağazalarına gelen erkek, kadın ve çocuk ziyaretçiler, yaptıkları 200 TL ve üzeri alışverişlerinin taksitlerini Haziran ayından itibaren ödemeye başlıyor.

Gencallar, 14 Şubat’a kadar erkek gömleklerinde 1 alana 1 bedava kampanyası sunarken kadın mont ve kabanlarda 149 TL’lik özel fiyatlarıyla tüketicisini bekliyor. Ayrıca spor reyonlarında da Lee Wrangler ürünlerinden 300 TL’lik alışverişe anında 100 TL indirim fırsatı sunuyor.

Gencallar’da %10’luk hoş geldin indirimi sizi bekliyor…
Öte yandan Gencallar’dan ilk kez alışveriş yapacak müşteriler, %10’luk hoş geldin indiriminden de yararlanma fırsatı yakalıyor ve seçili ürünlerden aldıklarını Haziran ayında ödemeye başlayabiliyor.

Ayrıca ziyaretçiler, Gencallar’ın tüketicisinin bütçesini düşünerek hayata geçirdiği 10 taksit imkanını TAXİTCARD ile yakalarken, tüm banka kredi kartlarına 8 taksit seçeneğini de tercih edebiliyor. Öte yandan Gencallar tüketicilerine belirli ürünlerde 4 ay gibi bir taksit erteleme fırsatı da sunuyor.

Sarar, Pierre Cardin, Koton, İpekyol, Kemal Tanca, Nike, Puma, Mavi, U.S.Polo ve daha yüzlerce markanın ürünlerini ziyaretçilerine sunan Gencallar, herkesi Sevgililer Günü alışverişi yapmaya davet ediyor.

http://www.gencallar.com.tr/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT