Sevgililer Günü İçin Özel Seçenekler Tchibo’da

Sevgililer Günü İçin Özel Seçenekler Tchibo’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü İçin Özel Seçenekler Tchibo’da

Tarihler: 07 Şubat 2017 Salı ~ 07 Nisan 2017 Cuma

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2017 ~ Nis 7, 2017

Her hafta değişen temalarıyla takipçilerine farklı ürünler sunan Tchibo, 1 Şubat tarihinden itibaren mağazalarında ve www.tchibo.com.tr internet mağazasında, Sevgililer Gününe özel hediye seçenekleri sunacak.

Her Çarşamba değişen temaları ve birbirinden işlevsel ürünleriyle Tchibo, 1-14 Şubat tarihleri arasında tüm sevenleri Tchibo mağazalarına ve www.tchibo.com.tr internet mağazasına bekliyor. Sevgililer Günü'ne özel kampanyalarıyla Tchibo, sevenleri mutlu edecek birbirinden renkli ve eğlenceli hediye seçeneklerini sevgililerle buluşturuyor.

Tchibo, Sevgililer Günü’ne özel, şık ve fonksiyonel ürünlerinden oluşan hediye seçeneklerini bir araya getirerek, sevgililerin hediye arayışını kolaylaştırıyor. Kışın sıcacık tutacak renkli atkı ve berelerden, şık takılara, işlevsel kol saatlerinden, ipek kravatlara sunduğu hediye seçenekleriyle Tchibo, sevgililerin vazgeçilmez adresi oluyor. Ayrıca seçili takılarda Şubat ayı boyunca %50 indirimli ürünler de hediye seçenekleri arasında sunuluyor.

Kahve sever sevgiliye özel
Almanya’nın bir numaraları kahve markası olan Tchibo, kahve sever sevgililere özel hediye alternarifi de sunuyor. Bambum French Press ile Privat Kaffe Guetemala Grande 250 g. filtre kahve hediye paketi ve Cafissimo Pure, 96’lı espresso kapsül ve 2 adet sütlü çikolata barı özel fiyatı ile sevgililerin hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Sevgililer Günü'nde Tchibo mağazalarını ziyaret eden çiftleri farklı sürprizler de bekliyor. 14 Şubat günü Tchibo mağazalarında yer alan coffee barda “Mini Cheesecake & Cappuccino” alana ikincisi hediye kampanyası sunulurken, 250gr Türk kahvesi alanlara sütlü çikolata bar hediye edilecek.

SevgililerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT