Sevgililer Günü Kampanyası Başladı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü Kampanyası Başladı

Tarihler: 05 Şubat 2014 Çarşamba ~ 14 Şubat 2014 Cuma

Firma: Tekin Acar Cosmetics

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2014 ~ Şub 14, 2014

Güzellik dünyası trendlerinin öncüsü Tekin Acar Cosmetics’te heyecanla beklenen ve gelenekselleşen Sevgililer Günü kampanyasıyla kozmetik tutkunlarını mutlu ediyor... 14 Şubat tarihine kadar Sevgililer Günü’ne özel seçili ürünlerde %30’a varan indirim fırsatları Tekin Acar Cosmetics severleri bekliyor. Hem kendine hem de sevdiklerine unutulmaz bir hediye vermek isteyenler en yakın Tekin Acar Cosmetics Mağazaları’na uğruyor.

* Kampanya 01-14 Şubat 2014 tarihleri arasında seçili ürünlerde geçerlidir. Kampanya dahilinde satın alınmış ürünler iade edilemez, ürünler açılmamış ve yıpranmamış olmak şartı ile değiştirilebilir, değişimi yapılan ürünlerde para üstü verilmez.

Diğer kampanyalarla birleştirilemez.

Tekin Acar Cosmetics’ten En Romantik Sevgililer Günü Hediyeleri

Tekin Acar Cosmetics, binlerce ürün seçeneğiyle Sevgililer Günün’de hem kendini hem de sevdiklerini şımartmak isteyen kozmetik tutkunlarının imdadına koşuyor. Tekin Acar Cosmetics mağazalarına gelenler sevdiklerine hediye olarak ünlü lüks markalarının ürünlerini çok özel fiyatlarla alabiliyorlar.

Sevgililer Günü’ne Özel Hediye Alternatifleri...
Tekin Acar Cosmetics, geniş ürün gamı, eğlenceli ve farklı ürünleri, uygun fiyatlarıyla Sevgililer Günü’nde de ilk tercih edilen hediye noktalarından biri oluyor. Sevdiklerine hediye almak için Tekin Acar Cosmetics mağazalarına uğrayan herkes, Tekin Acar Cosmetics’in eğlence ile ihtişamı bir arada sunan mağazasında aradığından fazlasını buluyor.

Cilt bakımı setinden makyaja, avantajlı parfüm kofresinden, vücut bakım setlerine kadar farklı hediye alternatifleri Tekin Acar Cosmetics severleri bekliyor.

Best Seller of Shiseido Set
Best Seller of Shiseido Set ilk kez ve sadece Tekin Acar Cosmetics’te... 650TL değerindeki bu sete 149TL’ye sahip olabilirsiniz. Set içerisinde Zen parfüm 25ml, Bioperformance Super Corrective serum 9ml, Bioperformance Super Revitalizer bakım kremi 7ml, Benefiance temizleyici köpük 50ml, The Skincare göz kalemi 15ml, Pureness matlaştırıcı kompakt pudra, mini maskara ve mini Lacquer ruj yer almaktadır.

Clinique Chubby Stick Dudak Parlatıcısı Seti
Hayatınıza ve dudaklarınıza renk katmak için hazırlanan Chubby Stick Dudak Parlatıcısı set içerisinde üç adet birbirinden eğlenceli renklerden oluşan Pudgy Peony, Chubby Stick Dudak Parlatıcısı Two Ton Tomato ve Chubby Stick Dudak Parlatıcısı Voluptuous Violet Chubby Stick yer alıyor. 89TL değerindeki eğlenceli set Tekin Acar Cosmetics’e özel 69TL’den satışa sunulmaktadır.

Clinique High Impact Extreme Volume Maskara Set
Çarpıcı bakışlar için hazırlanan Clinique High Impact Extreme Volume Maskara Set içerisinde High Impact Extreme Volume Siyah Maskara, Cream Shaper For Eyes Siyah Göz Kalemi, All About Eyes Göz Çevresi Bakım Kremi yer almaktadır. Üstelik özel mor çantasıyla birlikte satılıyor. 169TL değerindeki eğlenceli set Tekin Acar Cosmetics’e özel 82TL’den satışa sunulmaktadır.

Clinique Even Better Clinical Set
Yeni yılda koyu lekelerden arınmış, ışıltılı bir cilt isteyenler için hazırlanan Clinique Even Better Clinical Set zengin içeriği ile büyülüyor. Even Better Clinical Koyu Leke Serumu, Even Better Clinical Cilt Tonu Eşitleyici Nemlendirici SPF 20, Even Better Koyu Leke Karşıtı El Kremi SPF 15 ve 7 Day Scrub Peeling 30ml’den oluşan 310TL değerindeki Tekin Acar Cosmetics özel seti sadece 215TL!

Clinique 3 Adımlı Cilt Bakım Seti
Harika bir cilt herkesin hakkı! Tekin Acar Cosmetics için özel hazırlanan Clinique 3 Adımlı Cilt Bakım Seti zengin içeriği ve uygun fiyatı ile kendine hayran bırakıyor. 127TL değerindeki set içeriğinde Hassas Ciltlere Özel Yüz Temizleme Jel 50ml, Clarifying Lotion Arındırıcı Losyon 2 100 ml, Dramatically Different Nemlendirici Losyon+ 50 ml ve 7 Day Scrub Peeling 30ml sadece 69TL’den satışa sunuluyor...

Carolina Herrera 212 VIP Erkek Parfüm Seti
212 VIP Kadını partideki eşini buldu! Parti organizatörü, genç prens, gecelerin aranan adamı, paparazzilerin peşinde olduğu, abartılı, kimsenin karşı koyamadığı, tarz sahibi 212 VIP erkeği ile kadınları baştan çıkarmaya hazır olun! Tekin Acar Cosmetics’e özel hazırlanan 336TL değerindeki set içeriğinde Carolina Herrera 212 Vip Men Edt 100ml ve duş jeli 100ml yer almaktadır. Üstelik bu sete sadece 269TL’ye sahip olabilirsiniz.

Armani Code Edt Erkek Parfüm Seti
Gizemli, çekici, arzu uyandıran ve havalı bir parfüm. Odunsu baş notasını Sedir ağacı, bergamot, limon, orta notasını, Zeytin çiçeği, dip notasını ise tonka tohumu, (gaiac) pelesenk ağacı, amber oluşturuyor. Koku ten üzerinde zamanla açılarak her erkeğin kişiliğindeki üstünlükleri ön plana çıkarıyor. Erkeğin baştan çıkarıcı ifadesini ve çekiciliğini kat ve kat arttırıyor.Tekin Acar Cosmetics’te 330 TL değerindeki set içeriğinde Armani Code Men Edt 75ml, Armani Code Men duş jeli 75ml ve Armani Code Men tıraş sonrası balm’a 75ml. yer almaktadır. Üstelik bu sete sadece 200 TL’ye sahip olabilirsiniz.

* Belirtilen hediye ve özel setler stoklar ile sınırlıdır...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT