Sevgililer Günü'nde Seninle

Sevgililer Günü'nde Seninle

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü'nde Seninle

Tarihler: 06 Şubat 2018 Salı ~ 06 Nisan 2018 Cuma

Firma: Ashley Joy

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2018 ~ Nis 6, 2018

Bir sevgilinin dokunmaya doyamadığı yerdir saçlar. Hele de yumuşaklığı ve parlaklığıyla mest ediyorsa. Ashley Joy’un saç bakım ürünleri, güzel kokuları kadar saça sağladığı farklı bakımlar ile bu Sevgililer Günü’nün favori hediye seçenekleri arasında.

Ashley Joy Argan & Zeytinyağlı Mor Şampuan, hem erkek hem kadın kullanımına uygunluk gösteriyor. İçeriğindeki argan sayesinde saçlarınızı nemlendirerek daha parlak ve canlı görünmesini sağlarken içeriğindeki zeytinyağı ise saç uçlarının kırılmasını önlemeye yardımcı oluyor. Düzenli kullanımında saçlarınızın yeniden yapılanmasını desteklerken saçlarınızı ağırlaştırmadan bakım yapıyor.

Ashley Joy Saç Bakım Maskesi ise, içeriğinde bulunan argan yağı ile saçları nemlendirmeyi, korumayı ve güçlendirmeyi hedeflerken, çok kuru ve nemsiz saçlara derinlemesine bakım yapıyor. Saç tellerinin yumuşak olmasına ve ışıldamasına yardımcı oluyor. Paraben ve parafin içermeyen özelliği ile raflarda sizleri bekliyor.

Bu sevgililer gününde, sevdiğine sağlık ve doğallığı armağan etmek isteyenler için Ashley Joy’un ürünleri, Harvey Nichols, Brandroom, Lidyana.com ve makyajtrendi.com ve Watsons’larda sizleri bekliyor.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT