Sevgililer Günü’nde O’na En Güzel Hediye Lion Diamond

Sevgililer Günü’nde O’na En Güzel Hediye Lion Diamond

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü’nde O’na En Güzel Hediye Lion Diamond

Tarihler: 06 Şubat 2017 Pazartesi ~ 06 Nisan 2017 Perşembe

Firma: Lion Diamond

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2017 ~ Nis 6, 2017

Kişiye özel mücevher tasarımlarıyla özel günlerin en gözde markası Lion Diamond, erkek ve kadınlar için hazırladığı Sevgililer Günü koleksiyonuyla aşkın en saf halini yansıtıyor.

Lion Diamond, Sevgililer Günü için renkli ve değerli taşların fantezi kesimlerle şekillenerek mücevhere dönüştüğü bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyonda yer alan parçaların her biri natürel bir görüntüye sahip olmalarının yanında kıvrımlı hatlara sahip olmalarıyla da dikkat çekiyor.

Kadınların rüyalarını süsleyen zümrüt, yakut, safir ve renkli safirin tüm tonlarının 18 ayar pembe ve beyaz altın montürlerle buluştuğu koleksiyonda kolye, bileklik ve yüzükler yer alıyor.

Sevgililer Günü için erkek koleksiyonu da hazırlayan Lion Diamond, koleksiyonda erkekler için maskülen ve iddialı tasarımlara yer veriyor. Siyah ve şampanya rengi pırlantaların beyaz ve siyah rodajlı montürle dizayn edildiği koleksiyon ile erkekler de kendilerini özel hissedecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT