Sevgililer Günü’nde Sevgilinize Bir Yerine İki Hediye Verin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü’nde Sevgilinize Bir Yerine İki Hediye Verin

Tarihler: 06 Şubat 2013 Çarşamba ~ 14 Şubat 2013 Perşembe

Firma: Mehtap

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2013 ~ Şub 14, 2013

Mehtap Saç Kurutma Makinesi Alana Bormos Baskül Sadece 9.90 Lira

Türkiye’de Teflon kaplı mutfak gereçlerini üreten ilk yerli marka olan Mehtap, sevgililer gününde bir yerine iki hediye vererek sevgilisini mutlu etmek isteyenlerin yardımına koşuyor. Küçük ev aletlerinde Mehtap farkını herkes yaşayabilsin başlatılan kampanya kapsamında, Mehtap Goldy Saç Kurutma Makinesi alanlar dijital baskül Mehtap Bormos’a 9.90 TL’ye sahip olabilecek.

‘Her işin kolayı var’ sloganıyla mutfak gereçlerinin yanı sıra küçük ev aletleriyle de, yaşamımızı iyileştiren teknolojiler sunan Mehtap, sevgililer gününde bir yerine iki ayrı hediye vererek sevgilisini mutlu etmek isteyenlerin yardımına koşuyor. Başlatılan kampanya kapsamında Mehtap Goldy Saç Kurutma Makinesi alanlar, 25 TL’lik dijital baskül Mehtap Bormos’a 9.90’a sahip olabilecek. Ayrıca kampanya kapsamında 70.50 TL’lik saç kurutma makinesi de 64.90 TL’ye satılıyor.

Mehtap Goldy Saç Kurutma Makinesi kurutma sırasında saçınızın parlaklığını ve sağlığını korumak için özel olarak tasarlanmıştır. 3 farklı ısı seçimiyle saçı nazikçe arzu ettiğiniz şekle getirmek için ısıyı kontrollü bir şekilde yayar. Göz alıcı rengi ve ergonomik tutuşuyla da dikkat çeken Goldy 2013 yılında kadınların gözdesi olacak.

Mehtap Goldy Saç Kurutma Makinesi ve Mehtap Bormos’a, Türkiye genelindeki tüm Mehtap satış noktalarından ulaşabilirsiniz.

www.mehtap.com.tr

Sevgililer Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT