Sevgililer Günü’nde Sevgilinizi Braun ile Şımartın

Sevgililer Günü’nde Sevgilinizi Braun ile Şımartın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü’nde Sevgilinizi Braun ile Şımartın

Tarihler: 02 Şubat 2016 Salı ~ 14 Şubat 2016 Pazar

Firma: Braun

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2016 ~ Şub 14, 2016

Sevgililer Günü’nün yaklaşmasıyla birlikte hayatınızdaki o özel kişiye ne alacağınızı düşünüyorsanız Braun ürünlerini tercih ederek sevgilinize güzellik ve bakım hediye edebilirsiniz. Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası Braun, birbirinden yeni ve etkili ürünlerle hem kadınlar, hem de erkekler için her stile hitap eden güzellik ve bakım ürünleri sunuyor.

Güzelliğine düşkün kadınlara…

Braun Silk-epil 9 /9527 – 409TL
Braun Silk-epil 9’un yüzde 40 daha geniş epilasyon başlığı, ağdanın alamadığı en kısa tüyleri bile tek harekette daha fazla alarak uzun süreli bir güzellik sunuyor. Yüksek frekanslı masaj başlığıyla epilasyon artık daha keyifli ve daha acısız hale geliyor. Dünyanın 1 numaralı epilatör markası Braun’un en iyi epilatörü olan ürün, hediyesi olan duş radyosu ile harika bir Sevgililer Günü hediyesi olarak karşınıza çıkıyor.

Braun Silk-epil 5/5541 – 289TL
Sevgilinize pürüzsüz bir cilt hediye etmeye ne dersiniz? Kusursuz tenini “hayat kurtaran” elbiselerin ardına saklayan kadınları yüreklendirecek ve onlara risk alma cesareti verecek Braun Silk-épil 5 Islak ve Kuru, epilasyona yeni başlayan kadınlara özgür olmanın inceliklerini öğretiyor. Islak ortamda yapılan epilasyonun acıyı %30 oranında azaltması yeni Silk Epil 5’in ıslak çalışmasının en önemli sebebi. Sevgiliniz dört haftaya kadar süren pürüzsüz cildin özgürlüğünün tadını Dünyanın 1 numaralı epilatör markası Braun Silk-épil 5 ile çıkarsın.

Braun Face 832e – 289TL
Dünyanın ilk 2’si 1 arada yüz epilatörü ve temizleme cihazı olan Braun Face ile hem de doğal, hem de kusursuz görünebilirsiniz. Portföyüne 3 yeni fırça ekleyen Braun Face, yepyeni güzellik fırçalarıyla tüm kadınlara kişiselleştirilmiş cilt bakımının keyfini yaşatıyor. Braun Face’in Ekstra Hassas Fırça, Peeling Fırçası ve Makyaj Süngeri seçenekleriyle kişisel cilt bakımınızı yaparak ışıltınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

Braun PowerPerfection 5 Saç Kurutma Makinesi – 199TL
Saçlarını kuruturken yatıştırmakta zorlananlar için Braun PowerPerfection harika bir seçim. Hızlı ve zahmetsizce sonuç almak için etkileyici gücü hafif tasarımla birleştiriyor. Ayrıca difüzör parçası da bulunuyor. Ultra güçlü, ultra kompakt ve ultra hafif bu saç kurutucusuyla sevgilinizi mutlu edebilirsiniz.

Braun Satin Hair 5/ST550 – 189TL
Farklı stiller denemeyi seven bir sevgiliniz varsa Braun Satin Hair 5, birçok farklı stili deneme imkanı sunuyor. Yumuşak ve çekici bukleler, havalı dalgalar, kıvrık uçlar ve dümdüz saçlar için ideal bir ürün olarak karşınıza çıkıyor. Aynı zamanda Braun Satin Hair 5, gelişmiş ısı ayarı ve yüzde yüz oynar seramik oynar plakaları sayesinde gelişmiş saç koruma özelliğine de sahiptir.

Bakımına özen gösteren erkeklere…

Braun Series 7/799 cc – 899TL
Dünyanin 1 numaralı folyo tıraş makinasından, YENİ akıllı sonik teknolojisiyle Braun Series 7 tıraş makinesi,10.000 mikro titreşim ile her bir dokunuşta daha fazla sayıda kılın yakalanmasına yardımcı oluyor ve hem ıslak hem kuru kullanımı ile kusursuz ve rahat bir tıraş deneyimi sunuyor. Braun’un en etkili ve iyi tıraş makinası ile sevdiğiniz erkeği mutlu edin.

Braun Series 5/5040 – 579TL
Braun Series 5, cilt rahatlığından ödün vermeden yüksek performans bekleyen erkekler için ideal bir hediye seçeneği… FlexMotionTec teknolojisi ile cilde daha az basınç uygulanarak etkin tıraş sağlanıyor. Hem ıslak, hem de kuru kullanılabilen tıraş makinesi, uzun süreli mükemmel yakın tıraş içi farklı yönlerde uzayan inatçı kılları hatta en kısa kirli sakalları bile yakalıyor.

Braun Series 3/3040 – 369TL
Yenilikçi MicroComb teknolojisinin cilde sağladığı mükemmel konfor ve uyumla hiç olmadığı kadar hızlı tıraş sunan Braun Series 3, günlük rutinini zaman engeline takılmadan gerçekleştirmek isteyen erkeklere hitap ediyor. Islak ve kuru kullanım sunan tıraş makinesi, her dokunuşta hem kısa hem de uzun tüyler kesildiği için tıraş zamanı azalıyor, ciltte meydana gelebilecek olası tahrişler de minimum seviyeye iniyor.

Braun WaterFlex – 359TL
Su, köpük ya da jel üzerinde kayması için hazırlanan Braun WaterFlex, döner başlığı sayesinde cildin her yanında rahatça hareket ederek tıraşın neden olduğu sürtünmeyi en aza indiriyor. Cildi rahatlatan ve canlandıran Braun WaterFlex en az çaba ile en fazla konforu sunarak tıraştaki neredeyse tüm sınırları ortadan kaldırıyor.

Braun cruZer6 beard&head – 259TL
Erkekler için tıraş olmak artık sıkıcı bir rutin olmaktan çıkıyor. Saç ve sakalı tam olarak istenilen şekle getirme imkanı sunan Braun cruZer6 beard&head, stil sahibi tüm babalar için harika bir hediye alternatifi! Bir parmak dokunuşu ile hassas uzunluk ayarı yapabilmeyi sağlayan Braun cruZer6 beard&head 6 ayrı uzunluk seçeneği, ayarlanabilir tarağı ve tıkla&kitle işlevi ile istediğiniz uzunlukta bir kesim için olağanüstü performans sunuyor.

SevgililerGünü2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT