Sevgililer Günü’nde Yeni Bir ELLE…

Sevgililer Günü’nde Yeni Bir ELLE…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü’nde Yeni Bir ELLE…

Tarihler: 11 Şubat 2016 Perşembe ~ 11 Şubat 2016 Perşembe

Firma: ELLE

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2016 ~ Şub 11, 2016

ELLE, Sonbahar&Kış koleksiyonuyla ayakkabı tutkunlarının gönlünü fethetmeye devam ederken Sevgililer Günü’nü kutlamaya hazırlanan çiftler için alternatif bir hediye seçeneği olarak göze çarpıyor ve sürpriz indirimlerle sizleri bekliyor.

Tasarımlarıyla stil sahibi kadınların ve erkeklerin şıklığını tamamlayan ELLE, Sevgililer Günü’nde sevdiğine hediye arayışında olanlar için alternatif bir seçenek olarak göze çarpıyor.

Bu özel günü kutlama heyecanı yaşayan tüm çiftlere geniş bir koleksiyon sunan ELLE, taşlı aksesuarların zincirlerin ve dore detaylarının hakim olduğu bunun yanı sıra postallar, bikerların ve bootiellerin ön planda yer aldığı yeni koleksiyonuyla farklı tarzdaki kadınların beğenisini kazanıyor.

Stil sahibi erkekler için de alternatif bir hediye seçeneği olan ELLE, erkek tasarımlarında klasik çizgideki makosenlerin yanı sıra rahat ve şık botlarıyla göz kamaştırıyor.

Elle, herkesin Sevgililer Günü’nü kutluyor…

www.elleshoes.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT