Sevgililer Günü’ne Gizia Gate ile Romantik Bir Dokunuş Yapın

Sevgililer Günü’ne Gizia Gate ile Romantik Bir Dokunuş Yapın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü’ne Gizia Gate ile Romantik Bir Dokunuş Yapın

Tarihler: 09 Şubat 2016 Salı ~ 14 Şubat 2016 Pazar

Firma: Gizia Gate

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2016 ~ Şub 14, 2016

Kırmızının, aşkın, tutkunun günü olarak bilinen Sevgililer Günü’ne az bir zaman kaldı. Bu özel günde sevdiğiniz ile geçireceğiniz mutlu ve özel saatler için şimdiden “Ne giysem?” telaşı başladı. GIZIA GATE‘de her stile uygun şık tasarımlar bulabilir baş döndürücü şıklığa sahip olabilirsiniz.

Türk moda dünyasının yenilikçi yüzü GIZIA GATE, aynı çatı altında buluşturduğu 36 tasarımcısının eşsiz koleksiyonları ve şık tasarımları ile sizi heyecan verici bir alışveriş deneyimine davet ediyor.

Türkiyenin en başarılı moda tasarımcılarından, göz alıcı, yalın, şık parçalar, ışıltılı ve parlak detaylarla süslenmiş kokteyl elbiseleri, parlak payetlerle detaylandırılırmış etekler, volkan kırmızısı, siyah ve farklı tonlarda gece elbiseleri, ipek, şifon bluzlar, deri ceket, pantolonlar ve sayısız tasarım bulunuyor. Bunlarla kombinlenebilecek, herbiri bir mücevher kadar çekici clutchlar, egzotik derilerden oluşan muhteşem çantalar, el yapımı aksesuar ve özgün takı tasarımları Sevgililer Günü’ne özel hediye arayışında olanlara alternatif oluşturuyor.

Hala sevgilisine ne hediye alacağına karar veremeyen erkekler; birbirinden göz alıcı ve şık tasarımlar ile GIZIA GATE, kadınların ayaklarını yerden kesecek hediye önerileri sunuyor.

Sezonun en hit 2500’ü aşkın tasarım parçasını bir arada görebileceğiniz GIZIA GATE’ de, VIP bir hizmet anlayışıyla alışveriş deneyimine davetlisiniz.

GIZIA GATE Adres; Abdi İpekçi Cd. No:19 Nişantaşı – Şişli / İstanbul

GIZIA GATE’ de koleksiyonları satışa sunulan tasarımcılar;
Arzu Kaprol, Aslı Filinta, Belma Özdemir, Cenan Abas, Deniz Berdan, Didem Erdem, Ela Köseoğlu, Erkan Demiroğlu, Evren Kayar, Gamze Saraçoğlu, Gökay Gündoğdu-T.A.G.G, Gülçin Çengel, Mehry Mu-Güneş Mutlu, Hande Kasapoğlu, Hakan Urfalıoğlu, Hakan Yıldırım, Lug Von Siga–Gül Ağış, Maid In Love–Hande Çokrak, Mehtap Elaidi, Niyo Çanta–Niyazi Erdoğan, Özgür Masur, Özlem Ahıakın, Özlem Kaya, Özlem Süer, Nilgün Karagözoğlu, Boulevard Osman-Sedef Çalarkan, Seden Kışlalı, Simay Bülbül, Tuğba Ergin, Tuvana Büyükçınar Demir, Yael Morel, Nihan Peker, Meltem Özbek, Beyza Dalbaşar-Generation Why, Zeynep Erdoğan ve Zeynep Tosun’un koleksiyonları Türkiye’nin ilk tasarımcılara özel multibrand konsept mağazası GIZIA GATE’de tüketicilerle buluşuyor. Mağazada GIZIA ve Casual GIZIA markalarının koleksiyonları da yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT