Sevgililer Günü’ne Özel İndirimler Sizleri Bekliyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü’ne Özel İndirimler Sizleri Bekliyor!

Tarihler: 11 Şubat 2014 Salı ~ 14 Nisan 2014 Pazartesi

Firma: NSA Optik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2014 ~ Nis 14, 2014

Tüm Dünya markalarını Türkiye’ye getiren NSA Optik, Sevgililer Günü’ne özel müthiş bir kampanya hazırladı. Lafont, Redbull ve Moscot markalı hem güneş hem de optik gözlüklerde 1. Gözlükte %15, 2. Gözlükte %35 3. Gözlükte ise %50 indirim fırsatı sunuyor.

Sevgililer Günü’ne hazırlandığımız bu günlerde NSA Optik hala sevgiline ne hediye alacağını düşünenlere birbirinden özel fırsatlar sunuyor. Bir Dünya markası olan ve birçok ünlünün de tercih ettiği Moscot gözlükleri, kusursuz işçiliği ve açıkça işlenmiş modelleriyle modası geçmeyen bir marka... Lafont gözlükleri, modanın kalbinin attığı Fransız menşeili olup, tüm güneş ve optik gözlükleri el yapımına sahip benzersiz tasarımlarıyla markalaşmıştır. Enerjinin gözle görülür hali olan RED BULL gözlüklerinin extrem sporlardaki enerji, coşku ve adrenalini yine sevgilinizle beraber paylaşmanızı istiyoruz.

7-14 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya sevgilinize ya da sevdiklerinize ne hediye alacağını bulamayanlar, sevgilisine aşkını tekrar anlatmak isteyenlere özel NSA Optik’de.. Bu markaların yanı sıra birçok Dünya markası olan gözlükleri de Türkiye’ye getiren NSA Optik, Zilli, Maybach ve Lotos gibi markalara da ürün yelpazesinde yer veriyor.

Sizde bu kampanyadan yararlanmak, sevgilinizi küçük bir sürprizle mutlu etmek ve aşkınızı pekiştirecek bir hediye almak isterseniz stoklarla sınır olan, Lafont, Moscot ve Redbull gözlüklerinde ki bu indirimleri kaçırmayın deriz.

Kampanyanın geçerli olduğu mağazalar; Galeria Avm ve Bağdat Cad. Nsa Optik’lerde.

www.nsaoptik.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT