Sevgililer Günü’nün En Güzel Hediyesi Vacuum 5’İ 1 Arada Erkek Bakım Seti

Sevgililer Günü’nün En Güzel Hediyesi Vacuum 5’İ 1 Arada Erkek Bakım Seti

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü’nün En Güzel Hediyesi Vacuum 5’İ 1 Arada Erkek Bakım Seti

Tarihler: 16 Ocak 2017 Pazartesi ~ 16 Mart 2017 Perşembe

Firma: Remington

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2017 ~ Mar 16, 2017

Dünyanın ilk elektrikli ve kablosuz traş makinelerinin üreticisi Remington, Sevgililer Günü hediyesi için ne alacağına karar veremeyenlere temizlikte devrim açan Vacuum 5’i 1 Arada Erkek Bakım Kitini öneriyor. Saç ve sakal kıllarını içine çeken vacum haznesi sayesinde temizlik yapmaya gerek kalmadan rahatlık sağlayan Vacuum Bakım Kiti sevgilinizin vazgeçilmezi olacak.

Kişisel bakımına özen gösteren erkekler için ideal bir hediye olan Remington PG6070 Vacuum Bakım Kiti olağanüstü saç ve sakal kesme performansıyla alışkanlık yaratacak.

Remington vakumlu 5'i 1 arada Erkek Bakım Kiti, yoğun, stillerine meraklı ve birden fazla işlevin tek bir cihazda bir arada geldiği, böylece diledikleri şekli kolayca sağlayan erkekler için geliştirilmiş bir alet.

Üç adet vakumlu başlık ve iki standart başlık olmak üzere toplam beş aksesuar ile bir arada sunulan alet, tüm bakım ihtiyaçlarınızı karşılamak için geliştirildi. Bu çok yönlü alet gömme vakum fonksiyonu sayesinde kesilen tüyleri anında içine çekerek lavabonuzun kirlenmesini de engelliyor. Bu gelişmiş teknoloji hazırlanmak için daha kısa zaman harcamanıza olanak tanırken, iyi görünümünüzü uzun süre paylaşmanızı sağlıyor.

Vakumlu 5'i 1 arada Erkek Bakım Kiti saklama çantası ve 60 dakikaya kadar kullanım süresi sunan lityum gücü sayesinde dilediğiniz yerde bakımınızı yapmanızı sağlayarak seyahatlerinizdeki ideal arkadaş olmaya aday.

Remington PG6070 Vacuum Bakım Kiti, Remington satış noktalarında kampanya fiyatlarıyla çok şık ve kullanışlı hediye almak isteyenleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT