Sevgilinizin Kalbini Arzum ile Kazanın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgilinizin Kalbini Arzum ile Kazanın

Tarihler: 24 Ocak 2013 Perşembe ~ 14 Şubat 2013 Perşembe

Firma: Arzum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2013 ~ Şub 14, 2013

Arzum Küçük Ev Aletleri, Sevgililer Günü’ne özel ürünleriyle sevgilisinin kalbini kazanmak isteyenlere birbirinden şık ve fonksiyonel hediye seçenekleri sunuyor. Üstelik yüzde 30’a varan indirimlerle…

Kadın ruhundan en iyi anlayan ve kadının ihtiyaçlarını en iyi belirleyerek ürünlerini bu doğrultuda tasarlayan Arzum Küçük Ev Aletleri, ‘Sevgililer Günü’nde de birbirinden güzel hediye seçenekleri sunuyor. Türkiye’nin en çok tercih edilen küçük ev aletleri markası Arzum, Sevgililer Günü için yüzde 30’lara varan indirimleriyle ‘Ne hediye alacağım?’ diyenleri bu dertten kurtarıyor.

Geniş koleksiyonu ve fonksiyonel tasarımlarıyla dikkat çeken Arzum’un, Buka Saç Şekillendirme Serisi’nde yer alan saç kurutma makinesi, kalın ve ince iyonlu saç düzleştiricisi ve saç maşası Sevgililer Günü ve sonrasında bakımlı kadınların tercihi olacak.

Sevgililer Günü özel indirimine dâhil olan ve Arzum kişisel bakım serisinin bir diğer ürünü olan Arzum Pellini Şarjlı Epilasyon Cihazı ile ise kadınlar bütün bir yıl boyunca pürüzsüz bacakların tadını çıkaracak.

Küçük ev aleti konusunda uzman olan Arzum, Sevgililer Günü’nde sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için kişisel bakım ürünlerinden ütüye, temizlik ürünlerinden gıda hazırlamaya kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Sevgililer Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT