Sevgiliye En Özel Hediye Vakko’dan

Sevgiliye En Özel Hediye Vakko’dan

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgiliye En Özel Hediye Vakko’dan

Tarihler: 12 Şubat 2018 Pazartesi ~ 12 Nisan 2018 Perşembe

Firma: Vakko

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2018 ~ Nis 12, 2018

Ayrıcalıklı bir yaşam tarzı sunan Vakko, Sevgililer Günü’nde de farklı zevklere hitap eden, birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor.

Vakko Kadın koleksiyonunda yer alan zengin ürün seçeneklerinin yanı sıra eldivenden atkıya, cüzdandan kolyeye, küpeden bilekliğe zarif ve şık aksesuarlar Sevgililer Günü’nde kadınlara hediye edilecek ürünler olarak öne çıkıyor. Her biri bir sanat eseri gibi usta ellerde üretilen birbirinden zarif desen, model ve renk seçenekleriyle moda dünyasının en zengin eşarp koleksiyonu olan Vakko Eşarp, Vakko kalite ve şıklığının yansıması sofistike stilin anahtar parçası Vakko Monogram çantalar Sevgililer Günü’nün de en prestijli hediye seçenekleri olarak dikkat çekiyor.

Zamansız Şıklığından taviz vermeyen erkeklerin Sevgililer Günü hediyesi Vakko Erkek’ten Şıklığından ve kalitesinden ödün vermeyen Vakko Erkek’in, kol düğmesi, kravat, gömlek ve mendil gibi zengin seçkileriyle stil sahibi erkekler için Sevgililer Günü hediye alternatiflerine yön veriyor.

İz bırakan tatlar…

Mutluluğu paylaşıma açan klasikleri ve Sevgililer Günü’ne özel lezzetleri ile Vakko Chocolate birbirinden farklı aromaları ile zengin bir dünya sunan Vakko Coffee Atelier ve çay ritüelini Vakko dokunuşuyla yepyeni bir boyuta taşıyan Vakko Tea Atelier Sevgililer Günü’nde sevdiklerinize damaklarda iz bırakacak lezzetler sunuyor.

Büyüleyici Notalar

Zengin notaları, karşı konulmaz bir zarafet ile birleştiren kadın parfümü Vakko Infiniti for Her, modern koku kodlarını kendine özgü zarafetiyle yorumlayan Vakko Eau de Cologne, sevdikleriniz için kokunun nostaljik dünyasına büyüleyici bir yolculuk vadediyor.

Vakko Home’dan Sevdiklerinize özel hediyeler

Vakko’nun çok yönlü tasarım çizgisini evlere, bahçelere ve teknelere taşıyan Vakko Home, Sevgililer Günü’nde yaşam alanlarını zamansız Vakko şıklığı ile tamamlayan zarif ve işlevsel hediye seçenekleri sunuyor.

Vakko’nun lüks dokunuşu ile hayat bulan hediyeler, kalplere dokunacak zarif sunumları ile Vakko’larda Sevgililer Günü’nü karşılıyor.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT