Seyahat Çantanızı Golden Rose Renkleri ile Tamamlayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Seyahat Çantanızı Golden Rose Renkleri ile Tamamlayın

Tarihler: 20 Temmuz 2012 Cuma ~ 20 Eylül 2012 Perşembe

Firma: Golden Rose

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 20, 2012 ~ Eyl 20, 2012

Dünya kadınlarının tercihi renkli kozmetik devi Golden Rose, 2012 yaz sezonunda tatil planı yapanların seyahat çantasını tamamlayacak. Makyaj trendlerinde sadeliğin yanı sıra göz alıcı renklerin de hakim olduğu yaz sezonunda, seyahat çantanıza ekleyeceğiniz Golden Rose makyaj ürünleri ile plajların stil ikonu olabilirsiniz.

Cildinizi gün boyu güneşin zararlı ışınlarından koruyan SPF 15 koruma faktörlü Bronzing Terra Powder, pürüzsüz ve ipeksi dokusu ile makyaj çantanızın vazgeçilmezi olacak. Yoğun formülü ile uzun süre kullanabileceğiniz bronz pudranızı, ister bronzer olarak, isterseniz allık olarak kullanabilecek, tazelemeye ihtiyaç duymadan gün boyu bronzluğunuzu kaybetmeyeceksiniz.

Golden Rose Bronzing Terra Powder fiyatı: 13.30 TL

Golden Rose Powder Blush’ın kadifemsi ve yumuşak yapısı ile elmacık kemiklerinizi vurgulayarak, plaj kıyafetinizi tamamlayacak makyajınızın kusursuz olmasını sağlayabilirsiniz. Doğal tonlardan sedefli, parlak ve yoğun renkli tonlara kadar geniş renk seçeneğine sahip Golden Rose Powder Blush’a 19.50 TL‘ye sahip olabilirsiniz.

Seyahat çantanızın olmazsa olmazı, gece gündüz farklı bakışlar yaratabileceğiniz Golden Rose’un yeni mascara serisi kendinizi hem doğal, hem de bakımlı hissetmenizi sağlayacak. Golden Rose Maxim Eyes Maskara, dolgunluk ve yoğun kıvrılma özelliği ile kirpiklerinizi belirginleştirirken, Golden Rose City Style Maskara ise mega hacim özelliği ile beklentilerin ötesinde bir görüntü yaratacak. Golden Rose’un yeni mascara serisinde yer alan Golden Rose Cat Walk Maskara ise yoğun siyah rengi ile derin ve etkileyici bakışlarınızın yaratıcısı olacak.

Golden Rose Cat Walk Maskara, Golden Rose Maxim Eyes Maskara ve Golden Rose City Style Maskara’dan oluşan serideki her ürünün fiyatı 5.90 TL.

Golden Rose Ultra Rich Creamy Lipstick’in 51 numaralı metalik pembe rengi dudaklarınız kusursuz görünümünüzü tamamlayacak. Golden Rose Ultra Rich Creamy Lipstick’in fiyatı 12 TL.

Bronz tene çok yakışan ve artık yaz rengi olarak hafızalara kazınan Golden Rose Paris Oje’nin 93 numaralı nar çiçeği rengiyle, tırnaklarınız da sezon boyunca iddialı görünümünüzü koruyacak.

Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT