Sezon Trendlerini Hatemoğlu İle Yakalayın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sezon Trendlerini Hatemoğlu İle Yakalayın!

Tarihler: 11 Eylül 2014 Perşembe ~ 11 Kasım 2014 Salı

Firma: Hatemoğlu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 11, 2014 ~ Kas 11, 2014

Hollywood yıldızı gibi görünün!

Stil sahibi kombinleriyle sadece kırmızı halı seremonilerinde değil, günlük tarzlarıyla da beğeni toplayan Hollywood yıldızları gibi görünmenin yolu, Hatemoğlu’ndan geçiyor. ’28 Gün Sonra’, ‘Pamuk Prenses ve Avcı’, ‘Narnia Günlükleri’ gibi filmlerde gösterdiği performanslarla adını hafızalara kazıyan İngiliz aktör Noah Huntley, Hatemoğlu 2014 – 2015 sonbahar – kış koleksiyonunun katalog çekimini için İstanbul’a gelerek objektif karşısına geçti. Noah Huntley’in yer aldığı katalog çekiminde, yeni sezon koleksiyonundan en gözde kombinleri görebilirsiniz.

Hatemoğlu stil sahibi erkeklere sesleniyor!

Stil sahibi ve kentli erkeğin gardrobunda yer alan köklü giyim markası Hatemoğlu, 2014-2015 Sonbahar – kış koleksiyonuyla da büyük ilgi uyandıracak. Yeni sezon kodlarının özenli bir şekilde konumlandırıldığı 2014 – 2015 sonbahar – kış koleksiyonunda camel, kahve, bordo ve antrasit gibi sıcak tonlar göze çarpıyor. Mevsim şartlarına göre tasarlanan koleksiyonda, kış mevsiminde de stil sahibi olmak isteyen erkekler için yün, flanel ve kadife ağırlıklı kumaşlar kullanıldı.

Sonbahar Kış sezonu için gardrobunuzu yenilerken Hatemoğlu koleksiyonundan parçalara sahip olmak için size en yakın Hatemoğlu mağazasına uğrayabilir ya da www.hatemoglu.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT