Shopping Fest’in Keyfini Villeroy - Boch Sofra Ürünlerinde Yaşayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Shopping Fest’in Keyfini Villeroy - Boch Sofra Ürünlerinde Yaşayın

Tarihler: 04 Haziran 2012 Pazartesi ~ 29 Haziran 2012 Cuma

Firma: Villeroy - Boch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2012 ~ Haz 29, 2012

Dünyanın en köklü ve tanınmış sofra markası Villeroy & Boch, sofraları ve evleri keyiflendiren koleksiyonlarının yanı sıra Shopping Fest’e özel %50’ye varan indirimler ve hediyeli yaz kampanyası ile Shopping Fest’in en özel adreslerinden…

Her sene daha da renklenen Shopping Fest boyunca bu sene rotanızı Caddebostan ya da Kanyon’a çevirecekseniz Villeroy&Boch Sofra mağazalarına uğramayı unutmayın.

Villeroy&Boch Sofra mağazalarında, farklı konseptlerde her tarza ve her yaşa uygun, ilgi çekici ve kaliteli sofra ürünlerinin yanı sıra birbirinden renkli dekoratif aksesuarlar ile Shopping Fest boyunca kendinizi ve sevdiklerinizi şımartacağınız hediye alternatifleri bulacaksınız.

Türkiye’de ilk kez özel bir kampanya düzenleyen ve bu kampanya ile büyük ses getiren Villeroy&Boch Sofra’nın kışkırtıcı tekliflerine de mutlaka göz atın! Villeroy&Boch’dan porselen yemek takımı alan herkese 12 kişilik 68 parça Villeroy & Boch Oscar çatal – bıçak seti hediye!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT