Sıcacık ve Lezzetli Sofraların Kahramanı; Philips Viva El Blender’ı

Sıcacık ve Lezzetli Sofraların Kahramanı; Philips Viva El Blender’ı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sıcacık ve Lezzetli Sofraların Kahramanı; Philips Viva El Blender’ı

Tarihler: 14 Aralık 2016 Çarşamba ~ 14 Şubat 2017 Salı

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2016 ~ Şub 14, 2017

Doğrama ve çırpmaya kolaylık getiren Philips’in Viva El Blenderı Serisi, soğuk kış günlerinde sofralarına sıcak lezzetler taşımak isteyenlere hız kazandırıyor.

Evde sağlıklı ve besleyici yiyecekler hazırlamayı sevenlerin favorisi Philips Viva El Blenderı, keyifli sofraların yaratıcısı kadınların mutfaktaki kolaylık elçisi oluyor.

Yumurta çırpmadan en sert yiyecekleri doğramaya, sos karıştırmaktan baharat çeşnileri hazırlamaya kadar her alanda kullanılabilen blender, çorba hazırlarken rahatlıkla kullanılabiliyor. Ergonomik tasarımı ve tutuş kolaylığı ile dikkat çeken Viva El Blenderı, 900 ml hacimli sürahisi ve 1,5 litre robot haznesiyle de öne çıkıyor.

Tek yardımcı ile zengin sofralar
Bulaşık makinesinde yıkanabilen kullanışlı aksesuarları ile et, sebze, salata ve sos gibi tüm yiyecek ve içecekler için de pratik kullanım sunan Viva El Blenderı, farklı hız kademeleri ve turbo özelliği ile mutfakta geçen zamanı kısaltıyor.

Leziz ve zengin sofralar için tasarlanan Viva Collection ailesinin bir üyesi olan Viva El Blenderı HR 1337/00, 319,99 TL, Viva El Blenderı HR 1335/00 ise 269,99 TL tavsiye edilen fiyatıyla satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT