Sıcak Yaz Günlerinin Renkli Serinliği Kütahya Porselen'den

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sıcak Yaz Günlerinin Renkli Serinliği Kütahya Porselen'den

Tarihler: 19 Haziran 2012 Salı ~ 19 Ağustos 2012 Pazar

Firma: Kütahya Porselen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2012 ~ Ağu 19, 2012

Dondurma İkram Seti Sıcak Yaz Günlerindeki Lezzet Molalarınızı Renklendiriyor.

Sıcak yaz günlerinin en büyük keyiflerinden biri de kuşkusuz dostlarımızla çeşit çeşit dondurmaların tadını çıkardığımız anlardır. Yaz renkleriyle bezenmiş tabaklarda meyvelerle servis yapacağınız dondurmalarla sunumdaki ustalığınızı sergileyebilirsiniz. Kütahya Porselen’in 12 Parça Dondurma İkram Seti, renkleri ve zarif tasarımıyla eşsiz bir etki yaratıyor, ikramlarınızı taçlandırıyor.

Yaz günlerinin vazgeçilmez ikramlarından olan dondurmaları şık ve renkli bir sunumla servis ederek bu keyfi zenginleştirmek istiyorsanız Kütahya Porselen size çok cazip bir seçenek sunuyor. Dondurma kaselerini, renkleriyle yaz keyfinizi artıracak tabaklara yerleştirerek meyvelerle süsleyebilir, misafirlerinize göz alıcı sunumlar hazırlayabilirsiniz.

Kütahya Porselen’in 6 adet dondurma kasesi ve 6 adet dondurma kasesi tabağından oluşan Dondurma İkram Seti bu yıl yaz davetlerinin vazgeçilmezlerinden olmaya aday. Kütahya Porselen 12 Parça Dondurma İkram Seti 24,90 TL fiyatıyla satışa sunuluyor.

Bu sete sahip olmak için Kütahya Porselen mağazalarını veya Kütahya Porselen ürünlerinin yer aldığı Türkiye’nin dört bir yanındaki Corner Collection mağazalarını ve ulusal marketleri ziyaret edebilir, internet üzerinden sipariş vermek için ise www.porselensepeti.com adresine tıklayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT