Siemens Buharlı Fırın ile İftar Sofralarına Sağlık Geliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Siemens Buharlı Fırın ile İftar Sofralarına Sağlık Geliyor

Tarihler: 04 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 04 Eylül 2012 Salı

Firma: Siemens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2012 ~ Eyl 4, 2012

Ramazan ayında iftar sofralarını hem lezzetli, hem hafif yiyeceklerle hazırlamak mümkün. Siemens HB36D575 buharlı fırını, Ramazan ayında daha da önem kazanan sağlıklı beslenme için ideal bir çözüm sunuyor. Siemens HB36D575 buharlı fırınında, buharda hazırlanan yiyeceklerle sofralara sağlık geliyor. İleri teknolojiye sahip zengin donanımı ile kullanım kolaylığı ve konfor sunan Siemens buharlı fırında tazeleme/ ısıtma, mayalama, buz çözme, hassas pişirme, ön ısıtma ve sıcak tutma işlemlerinin tümü gerçekleştirilebiliyor.

Ramazan 2012’de en sağlıklı sofralar Siemens HB36D575 buharlı fırınında pişirilen yemeklerle hazırlanacak. Siemens HB36D575 buharlı fırın, yiyeceklerin buharda hazırlanmasını sağlayarak sofralara tazelik, lezzet ve sağlık getiriyor. Fırın 35 °C - 100 °C arası yüzde 100 buhar, 30 °C - 230 °C arası sıcak hava ve 120 °C - 230 °C arası buhar + turbo sıcak hava ile pişirme işlemini gerçekleştiriyor. Siemens HB36D575 buharlı fırında tazeleme/ ısıtma, mayalama, buz çözme, hassas pişirme, ön ısıtma ve sıcak tutma işlemlerini yapmak mümkün. Fırında 1.3 litrelik bir su tankı bulunuyor.

Siemens HB36D575 mavi ve beyaz kontrol paneli ışıkları, gömülebilir ışıklı düğmeleri ile estetik görünümünün yanı sıra önemli bir kullanım kolaylığı sunuyor. Fırının üzerindeki çözünürlüğü yüksek, daha kolay program seçimi yapabileceğiniz TFT ekran gibi şık tasarımsal özellikleri ile farklılaşıyor, mutfağınızın havasını değiştiriyor.35 litre iç hacme sahip fırında paslanmaz çelik yan tel raflar, halojen aydınlatma ile lightControl kumanda sistemi bir arada bulunuyor.

Tamamen cam iç kapağa sahip fırın cookControl70 özelliği; ısıtma kontrolü, ısı tavsiyesi, hafıza, otomatik kaynatma kontrolü, dijital metin göstergesi gibi fonksiyonlarla üst düzeyde konfor sağlıyor. Fırın toplam 1.9 kWh değerindeki elektrik kullanım değeri ile enerji tasarrufu konusunda da iddialı. Güvenli kullanım ise çocuk emniyet tuşu ve kendi kendine kapanma özellikleri ile sağlanıyor.

Siemens Çağrı Merkezi: 444 66 88 www.siemens-home.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT