Siemens Ev Aletleri’nden Sıra Dışı Etkinlik

Siemens Ev Aletleri’nden Sıra Dışı Etkinlik

Alışveriş Alışveriş Rehberi Siemens Ev Aletleri’nden Sıra Dışı Etkinlik

Tarihler: 20 Şubat 2017 Pazartesi ~ 20 Nisan 2017 Perşembe

Firma: Siemens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2017 ~ Nis 20, 2017

İlk ev tipi elektrikli süpürgesini 1906 yılında üreterek 111 yıldır kadınların hayatını kolaylaştıran ve onların gücüne güç katan Siemens Ev Aletleri, elektrikli süpürgelerdeki 111 yıllık tecrübesini çok özel bir etkinlik ile taçlandırıyor. 25-26 Şubat tarihlerinde Akasya’da gerçekleşecek olan etkinlikte kum heykel tasarımcısı ve heykeltraş Berfun Tanrıbuyurdu, tarihe damgasını vurmuş güçlü kadınların resimlerini kum üzerine, Siemens’in VSZ3J110TR elektrikli süpürgesinin gücünden yararlanarak çizecek.

1906 yılında ilk ev tipi elektrikli süpürgesini üreterek temizlik alışkanlıklarımızı değiştiren,111 yıldır kadınların hayatını kolaylaştıran ve onların gücüne güç katan Siemens Ev Aletleri, 25-26 Şubat tarihlerinde Akasya’da çok özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Kum heykel tasarımcısı ve heykeltraş Berfun Tanrıbuyurdu, tarihe damgasını vurmuş güçlü kadınların resimlerini kum üzerine, Siemens’in elektrikli süpürge üretimindeki 111. yılına özel olarak pazara sunduğu VSZ3J110TR’nin gücünden yararlanarak çizecek. Ücretsiz olarak izlenebilecek etkinlikte tarihteki en önemli kadın figürlerinden biri olan Kleopatra, ressam Frida Kahlo gibi kadınların portreleri heykeltraş Berfun Tanrıbuyurdu tarafından kuma resmedilecek.

Siemens Ev Aletleri bu çok özel etkinliğe şahit olmak ve eşsiz bir deneyim yaşamak için tüm İstanbulluları 25-26 Şubat’ta Akasya’ya davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT