Siemens Katı Meyve Sıkacağı ile Kış Sağlıklı Geçsin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Siemens Katı Meyve Sıkacağı ile Kış Sağlıklı Geçsin

Tarihler: 21 Kasım 2012 Çarşamba ~ 21 Ocak 2013 Pazartesi

Firma: Siemens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2012 ~ Oca 21, 2013

Soğukların kendini göstermesi ile birlikte soğuk algınlıkları, hastalıklar da kapımızı çalmaya başladı. Soğuk günlerde hastalıklardan korunmanın en etkili yollarından biri beslenmeye dikkat etmek, bol bol vitamin almak. Siemens ME 30000 TR katı meyve sıkacağı ile hazırlanacak meyve suları ve karışımlar, hastalıklara karşı vücut direncini artırmak için birebir. Setteki Siemens ME 30000 TR katı meyve sıkacağı ile kendinize birbirinden lezzetli, vitamin küpü karışımlar hazırlayabilirsiniz.

Siemens ME 30000 TR katı meyve sıkacağı modelinde, üstün performans ve kaliteyi mükemmel bir tasarımla birleştiriyor. Yenilikçi ve geliştirilmiş Aktif Motor Yönetim sistemi, bütün parçalar doğru şekilde monte edilmeden cihazın çalışmasını önlediği için, son derece emniyetli ve pratik bir kullanım imkanı sunuyor.

Kaymayı önleyen vakumlu ayaklar sarsıntıyı önlüyor, meyve suyu etrafa sıçramıyor, mutfak tezgahına dökülmüyor. Akış başlığı ve dış yüzeyinin yanı sıra, meyve ve sebzelerin posasını suyundan ayıran süzgeç kısmının da paslanmaz çelik olması, uzun ömürlü ve güvenli bir kullanım imkanı sunuyor. Yüksek performans sağlayan 700 W motor gücü ve çok dayanıklı tasarımı ise, Siemens ME 30000 TR katı meyve sıkacağını kullanmayı apayrı bir keyif haline getiriyor. Geniş meyve ve sebze besleme ağzı, meyvelerin bütün olarak sıkılabilmesini sağlıyor. Makinenin tüm parçaları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Siemens ME 30000 TR katı meyve sıkacağının iki kademeli elektronik hız ayarı, yumuşak ve sert meyveler için iki farklı çalışma hız seçeneği bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT