Siemens Sensor Secure Ütü ile Güvende Olacaksınız

Alışveriş Alışveriş Rehberi Siemens Sensor Secure Ütü ile Güvende Olacaksınız

Tarihler: 27 Haziran 2012 Çarşamba ~ 28 Ağustos 2012 Salı

Firma: Siemens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2012 ~ Ağu 28, 2012

Siemens Ev Aletleri’nin sunduğu yeni TB76EXTREM Sensor Secure ütü, özel geliştirilmiş güvenlik sistemi ile üst düzeyde güvenlik sunuyor. Ütü, tutma yerindeki sensörü sayesinde elle tutulmadığı zamanlarda kendi kendine kapanıyor. Ütü, 2900 watt’lık gücü ile yeniden dokunma anında hızla ısınma özelliğini sahip.

Siemens Ev Aletleri, kullanım sırasında ve sonrasında üst düzeyde güvenlik sağlayan yeni TB76EXTREM Sensor Secure ütüsünü sundu. Ütü, tutma yeri üzerinde bulunan sensörü sayesinde, elle tutulmadığı zamanlarda kendi kendine kapanarak üst düzeyde güvenlik sağlıyor. 2900 watt’lık gücü sayesinde yeniden elle tutulduğunda hızla ısınıyor.

Yeni Siemens TB76EXTREM Sensor Secure, yüksek konfor ve kullanım kolaylığı sağlayan özellikleri ile de dikkat çekiyor. Yüksek performans sunan ütü, 190 gr/dk şok buhar verme kapasitesine sahip. Ütünün titanium- glissee tabanı kayganlık sağlarken, 45 gr/dk sabit buhar kapasitesi, 400 ml’lik su tankı ve 2.5 metre uzunluğundaki kablosu konforlu bir ütü deneyimi yaşatıyor.

Siemens Çağrı Merkezi: 444 66 88 www.siemens-home.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT