Siemens’in Yeni Nesil Ütüleri ile Ütü Yapmak Artık Çok Kolay

Alışveriş Alışveriş Rehberi Siemens’in Yeni Nesil Ütüleri ile Ütü Yapmak Artık Çok Kolay

Tarihler: 05 Kasım 2015 Perşembe ~ 05 Ocak 2016 Salı

Firma: Siemens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2015 ~ Oca 5, 2016

Siemens’in yeni nesil iQ500 ve iQ700 ütüleri, dokunmatik ve üstün teknolojileri ve entegre buhar motorlarıyla ütü yapmayı zahmetli bir iş olmaktan çıkarıyor, basit ve daha az zaman alan keyifli bir faaliyete çeviriyor.

“Gelecek evinizde” yaklaşımıyla ileri teknoloji ürünleri evlerle buluşturan Siemens Ev Aletleri, ütü yapma deneyimini yeniden şekillendiriyor. Geleceğin ütü deneyimini kullanıcılarına şimdiden yaşatmayı vaat eden Siemens’in yeni nesil iQ500 ve iQ700 ütüleri, ütü yapmayı çok daha kolaylaştıran teknoloji ve yeni fonksiyonlar ile donatıldı.

Yeni Siemens ütülerin dokunmatik kontrol özelliği ve tüm ütülenebilir kumaşlara uygun olan, dolayısıyla da çamaşırların önceden sınıflanmasına gerek bırakmayan “allTextile” güvenli ütüleme programı büyük kolaylık sağlıyor. İster ipek olsun, isterse pamuk, sentetik veya keten, allTextile programı ile tüm kumaşlar, ısı ve buhar ayarını dert etmeden kolaylıkla ütülenebiliyor. iQ700 modellerinde, hiç olmadığı kadar mükemmel sonuçlar alınabilmesini garanti eden, güçlü entegre motor, buharın kumaşa daha hızlı ve derinlemesine nüfuz etmesini sağlıyor. Yeni Siemens ütüleri, rahat doldurma imkanı sağlayan geniş su doldurma ağzı, göz alıcı tasarımı ve ütülere özellikle çarpıcı bir hava veren mavi ışıklı kontrol paneli ile de dikkatleri çekiyor.

Ütü yapmak hiç olmadığı kadar keyifli ve basit
Yeni Siemens ütülerde ütü yapmak hiç olmadığı kadar kolaylaştırıldı. Ütülerin perfectSelect ara yüzü sayesinde eskiden olduğu gibi, sıcaklık ayarı için döner kontrol butonu ve buhar çıkışı düğmesi kullanmak yerine, kullanıcı, artık ideal ayarı tek bir parmak dokunuşu ile seçebiliyor. İster hassas kumaşlar olsun isterse inatçı, isterse büyük miktarlarda çamaşır olsun, perfectSelect ideal sıcaklık ve nem düzeylerinin önceden ayarlandığı ihtiyaca uygun programlar sunuyor.

Siemens’in sunduğu iQ700 kompakt buhar jeneratörlü ütü daha hızlı ve mükemmel sonuçlar elde edilmesini sağlıyor. Ütünün entegre motoru aktif buhar oluşturarak bunu son derece hızlı şekilde kumaşın derinlerine ulaştırıyor. Bu şekilde, çok sayıda katman aynı anda zahmetsizce ütülenebiliyor ve ütü süresi kısalıyor.

Akıllı güvenlik, akıllı bakım
iQ500 ve iQ700 cihazları, güvenlik konusunda da her şeyi kontrol altında tutuyor: startStop sistemi, ütünün kullanımına ara verildiğinde kapanmasını sağlıyor. Ütü bırakıldığında, tutma kolundaki sensör devreye girerek gücü otomatik olarak kesiyor. Ütüleme yeniden başlandığında ise, anında ısınıyor. iQ500 ve iQ700 modellerinin profesyonel temizleme fonksiyonları kireç birikimini önlüyor. Kireç temizliğine ihtiyaç olduğunda da calc'nClean zamanlayıcısı doğru zamanda kullanıcıyı haberdar ediyor.

Siemens’in yeni nesil IQ ütü ailesi aşağıdaki ürünlerden oluşuyor:

• TSI803210 – Buhar Motorlu Ütü: Turbo güç, şok buhar basıncı, özel taban, 4 Anti Calc, akıllı buhar teknolojisi. Tüm bu özellikleri ile bir ütüden beklenecek her şeye cevap veren mükemmel kombinasyon.

• TSI802810 – Buhar Motorlu Ütü: Akıllı kireç teknolojisi, güç ve şıklık. Ütü kireçlendiği zaman sinyal ile haber veriyor ve 4 farklı temizleme fonksiyonu bulunuyor.

• TB603010 – Buharlı Ütü: Güç, hız, şok buhar basıncı, özel taban, akıllı buhar teknolojisi.Tüm bu özellikleri ile tüketiciler için önemli olan beklentilere cevap veren ideal kombinasyon.

• TB602810 – Buharlı Ütü: Özel taban, yoğun buhar delikleri, akıllı buhar üretme teknolojisi ile optimum kombinasyon.

Siemens Çağrı Merkezi: 444 66 88
www.siemens-home.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT