Signal’den Tam Güç Koruma

Alışveriş Alışveriş Rehberi Signal’den Tam Güç Koruma

Tarihler: 20 Haziran 2012 Çarşamba ~ 20 Ağustos 2012 Pazartesi

Firma: Signal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2012 ~ Ağu 20, 2012

Sağlıklı diş ve diş etleri, ferah bir nefes, güzel bir gülüş için Signal, Diş Hekimleriyle birlikte geliştirdiği yeni ürünü Signal Expert Protection diş macununu Türkiye pazarına sundu.

Signal Expert Protection diş macununun içeriğindeki mineraller ve florür, dişi asitlere karşı korurken, etkili bir temizlik sağlıyor. Diğer taraftan Signal Expert Protection diş macununun içeriğindeki bileşenler, dişlerde tartar ve bakteri plağı oluşumunu önlerken hassasiyeti gidermeye yardımcı oluyor.

Türkiye pazarına ilk girdiği günden beri güvenilirliği ve uzmanlığı ile tanınan Signal, sağlıklı diş ve diş etleri için araştırmacı ve yenilikçi yapısını sürdürmeye devam ediyor. Ağız bakım suyu ve diş ipinden esinlenilerek hazırlanan, tam koruma ve bakım sağlayan Signal Expert Protection diş macunu, düzenli kullanıldığında dişlerin beyaz görünümüne kavuşmasını da sağlıyor. Signal ailesinin yeni üyesi, tam koruma ve bakım sağlayan gücü ile raflardaki yerini aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT