Silverline Yeni İncisi Domino Izgara ile Mutfaklarda

Alışveriş Alışveriş Rehberi Silverline Yeni İncisi Domino Izgara ile Mutfaklarda

Tarihler: 06 Temmuz 2012 Cuma ~ 06 Eylül 2012 Perşembe

Firma: Silverline

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 6, 2012 ~ Eyl 6, 2012

Silverline Ankastre, tasarımın estetikliğini VDM 105 Vitroseramik Ankastre Domino Izgara’da buluşturuyor.

Tasarımlarını teknoloji ve estetikle birleştiren, yemek yapmayı hobi haline getiren Silverline Ankastre, vitroseramik tam donanımlı ızgarası ile mutfağınızda geçirdiğiniz süreyi 2 katına çıkarıyor. Silverline, VDM 105 Vitroseramik Ankastre Domino Izgara’nın hayatınızı kolaylaştıracak özellikleri ile en güzel ızgara yemeklerinizi pişirmeye çağırıyor.

Tam dokunmatik kontrol paneli ile istediğiniz ısı seviyesini seçebildiğiniz, digital saat ayarı ile en zor ızgara yemeklerini dahi lezzetlerinden ödün vermeden pişirebildiğiniz VDM 105 Ankastre Domino Izgara, fonksiyonel özellikleri ile fark yaratıyor.

Lezzet ile pişen ızgara yemekleri sonrasında ızgaranın sıcaklığı hala yüksekse, ısı göstergesi özelliği sayesinde yanma tehlikesini ortadan kaldırarak sevdiklerinize zarar gelmesini engelliyor. Programlanabilir pişirme zamanını en verimli şekilde kullanan domino ızgara, 0- 99 dakika arasında yemek pişirme süresi ayarlandığında birkaç saniye sonra kendiliğinden çalışmaya başlıyor. Lezzetli ızgara yemeklerini pişirmenizi sağlayan VDM 105’i açık bile unutsanız, akıllı göstergesi devreye girerek, cihazınızı otomatik olarak devre dışı bırakıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT