Siyah Cazibe…

Tarihler: 26 Kasım 2014 Çarşamba ~ 26 Ocak 2015 Pazartesi

Firma: Penti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2014 ~ Oca 26, 2015

Siyahın gizemini iç dünyasında da yaşamak isteyen kadınlar Penti’nin siyah renkli ama oldukça iddialı tasarımlarından vazgeçemiyor.

Kadınların ihtiyaçları ve zevklerini göz önünde bulundurarak koleksiyonlarında farklı tasarımlara yer veren Penti, siyah seven kadınları da unutmuyor. Siyah rengin detaylarla ve farklı dokularla buluştuğu tasarımlar büyülüyor.

Koleksiyonda bulunan ‘Pop Leather’ sütyen, değişebilir askıları, balkonet olma özelliği ve deri dokusuyla asi moda tutkunlarını kalbinden fethederken, ‘Charisma’ dantelin romantik etkisini yaşamak isteyen kadınları bekliyor. Modayı daha yakından takip etmek isteyenler ise ‘Allure’ ve ‘Transparent’ bodysuit’lerle stillerini hem dış hem iç giyimde konuşturuyor. ‘Sensual Karyoka’ ise gizemi eğlenceyle birleştiren moda tutkunları için vazgeçilmez oluyor.

Penti, siyah tutkunu kadınları mağazalarındaki gizemli koleksiyonları keşfetmeye bekliyor.

www.penti.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT