Sofrada Zarif Lezzet

Tarihler: 26 Ağustos 2014 Salı ~ 26 Ekim 2014 Pazar

Firma: Aleta

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 26, 2014 ~ Eki 26, 2014

Misafirlerin ağırlandığı, açık hava sofraların kurulduğu yazın son günlerinde hazırladığınız masalara Aleta’nın zarafetiyle yeni bir boyut kazandırmaya ne dersiniz?

Yaz aylarının son günlerinde hazırlanan hafif yemekler, ağırlanan bolca misafir ve bol sohbetle şenlik yerine dönüşen evlerimizde odak noktası sofralar oluyor. En doğal ürünlerle şık servisler için Aleta ürünleri favori listenizde olabilir.

Aleta, 23 yıllık bir geçmişe sahip ve kurulduğu ilk günden beri ‘Doğal Yaşam’ sloganıyla sofra tekstilleri üretiyor. Aleta’nın masa örtüsü, peçete, runner, Amerikan servis gibi ürünler ham keten kumaşla vücut buluyor. Göz doyuran ve anti-statik bir malzeme olan keten, Aleta ile danteller, işlemeler, halat aksesuarlar ve incelikli dikiş teknikleriyle buluşarak sofralarınıza doğal bir zarafet taşıyor.

Artık Aleta marka sofra tekstillerine ulaşmak çok kolay. shop.koleksiyon.com.tr adresinden beğendiğiniz Aleta takımları edinebilir hem de adresinize teslim alabilirsiniz. Sınırlı sayıdaki Aleta ürünleri geçici bir süre için %50’ye varan fırsatlarla sizleri bekliyor. Ayrıca shop.koleksiyon.com.tr’den 200 TL üzerindeki alışverişlerde kargo ücreti ödenmiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT