Sokaklara Güneş Yansıyor

Sokaklara Güneş Yansıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sokaklara Güneş Yansıyor

Tarihler: 13 Mart 2017 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2017 Cumartesi

Firma: Tergan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2017 ~ May 13, 2017

Trendlerden ilham alarak hazırladığı koleksiyonlarıyla dikkat çeken Tergan, güneşin doğaya yansımalarından ilham aldığı renklerle kadınların kalbini fethediyor. Markanın casual ayakkabı çanta tasarımları, güneşin tonları olan sarı ve turuncu tonlarıyla koleksiyondaki yerini alıyor.

Tergan, sezon trendlerine uygun modellerinin yanı sıra, rahatlığı ve şıklığı ön planda tutan ayakkabı ve çanta modelleriyle her zevke hitap etmeyi başarıyor. Yaz aylarında mini elbiselerin, jean şortların ve maskülen tarzın tamamlayıcısı olan babet, espadril ve loafer modelleri, kullanışlı çapraz askılı çantalarla kombinleniyor.

Koleksiyonda yer alan burnu açık topuklu ayakkabılar, babetler, loafer ve espadril modellerinin yanı sıra, dolgu topuklu sandaletler de kadınlara enerjik ve rengarenk bir sezon vaat ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT