Şölen’den Yepyeni Eğlence Kaynağı: Boombastic

Şölen’den Yepyeni Eğlence Kaynağı: Boombastic

Alışveriş Alışveriş Rehberi Şölen’den Yepyeni Eğlence Kaynağı: Boombastic

Tarihler: 15 Şubat 2017 Çarşamba ~ 15 Nisan 2017 Cumartesi

Firma: Şölen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 15, 2017 ~ Nis 15, 2017

Her ürünüyle tüketicilerine yepyeni keyifler sunan ve farklılık yaratan ürünlerle genişlemeye devam eden Şölen’in en fantastik ürünü Boombastic raflardaki yerini aldı. Yer Fıstıklı Bar, Pirinç Patlaklı Gofret ve Çikolatalı Marsmallowlu Kek çeşitleriyle pazara sunulan Boombastic, tadına bakanları enfes lezzetleriyle büyüleyip vazgeçilmez tatlar arasına girecek.

Cesur ve yenilikçi ürünleriyle tüketicilerin gönlüne taht kuran Şölen, Boombastic markasıyla 3 farklı yenilikçi ürüne daha imza attı. Şölen, Boombastic markasını çikolata kaplı ürün kategorisinde ‘Adı Boombastic, Tadı Fantastik’ sloganı ile pazara sundu.

Bol malzemesi ve büyük ebatıyla hem gözü hem karnı doyuran Boombastic, lezzeti ve eğlencesiyle mutluluk ve keyif verirken, enerjisiyle de tüketiciye güç katıyor.

Yer Fıstıklı Bar, Pirinç Patlaklı Gofret ve Çikolatalı Marsmallowlu Kek çeşitleriyle tadına bakanları kendine hayran bırakan Boombastic, sadece 1 TL’den satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT