Sonbahar / Kış 2016-17 Dino İlhamı

Sonbahar / Kış 2016-17 Dino İlhamı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sonbahar / Kış 2016-17 Dino İlhamı

Tarihler: 08 Kasım 2016 Salı ~ 08 Ocak 2017 Pazar

Firma: Camper

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 8, 2016 ~ Oca 8, 2017

Camper’ın anakronizmal yaratıcılığı içinde kullanılan üç tarihi zamandan biri, Taş Devri ilhamı olan, prehistorik yaratıkların teknik versiyonuna, asit renklere ve spor karaktere sahip olan Dino.

Minimal Camper ikonu Pelotas hem kadın hem de erkek için geri dönüyor. Renk opsiyonları arasında neon yeşil, pembe ve mavi yer alıyor. Erkekler için Marges’in teknik üst yüzeyi farklı materyallerin karışımından oluşurken hem tek ton hem de Dino ilhamını yansıtan renkli versiyonlar yer alıyor.

Dub, neon renkler ve siyah-beyaz alternatifleriyle kadınlar için ayakkabı ve bilekte biten bot, erkekler içinse bağcıklı ayakkabı ve bot modellerine sahip unisex bir sneaker.

Bowie, kadınlar için eğlenceli renklere ve farklı dokuların karışımına sahip yarı açık modeller sunuyor. 1980 hacimli modern dış tabana sahip klasik ayakabının çağdaş yorumu. Erkekler için Vintar yağmurlu günleri yeniden hayal ederken klasik bir yağmur botu olarak çıkıyor.

Dino’nun öne çıkan modeli Rex, Camper’ın sıradışı tavrını ve Romain Kremer’in avangard kökenlerini yansıtıyor. Rex’in renk opsiyonları siyah-beyazdan neon renklerle kombine edilen kahverengilere kadar uzanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT